Uživatelé internetu atakovali www.finance.cz

13.12.2000 | , Finance.cz
Press centrum


Podle nově zveřejněného nezávislého auditu návštěvnosti českých internetových stránek iAUDIT společnosti Taylor Sofres Factum byl nejnavštěvovanějším nezávislým finančním serverem za měsíc listopad portál www.finance.cz. Oproti minulému měsíci www.finance.cz zaznamenaly nárůst ve shlédnutých stránkách o 334%.

Za listopad 2000 se nejnavštěvovanějším nezávislým finančním serverem podle iAuditu (http://audit.tnsofres.cz) stal poradenský a informační server www.finance.cz. Ten zaznamenal 27 124 unikátních adres a 2 155 667 shlédnutých stránek. Tyto hodnoty jsou nejradikálnějším zlepšením v historii těchto webových stránek. Za měsíc listopad je to zároveň nejrazantnější zlepšení návštěvnosti ze všech finančních serverů v ČR. Své postavení si chtějí www.finance.cz nejen udržet, ale prostřednictvím uvádění nových služeb a marketingových akcí návštěvnost www.finance.cz nadále zvyšovat.

Nejčastěji byl server www.finance.cz navštěvován okolo 10 a 12 hodiny. Ačkoli největší návštěvnost zaznamenal v obvyklé pracovní době, silný nárůst zaznamenával i po 19 hodině, kdy se lidé připojují ze svých domácností. Největší zájem měli návštěvníci o problematiku bankovnictví, kapitálových trhů a pojištění.

,,Náš interní cíl být nejnavštěvovanějším nezávislým finančním webovým centrem v České republice jsme naplnili v měsíčním předstihu“ přibližuje vysoké tempo rozvoje serveru Ing. Pavel Manhalter, výkonný ředitel společnosti FINANCE.EU, která server provozuje a dodává ,,na prosinec připravujeme první z nových unikátních služeb, první čtvrtletí roku 2001 se nebojím označit jako smršť nových služeb. Uživatele čeká skutečná revoluce v tom, co může v oblasti financí internet nabídnout“.

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: Press centrum