Nový ředitel FINANCE.CZ

15.09.2000 | , Finance.cz
Press centrum


Dne 1.9.2000 byl jednatelem společnosti FINANCE.CZ Ing. Markem Polanem jmenován nový výkonný ředitel FINANCE.CZ Ing. Pavel Manhalter, který před jmenováním do funkce působil ve společnosti jako marketingový manažer.

,,Tato personální změna je odpovědí na stabilní růst společnosti FINANCE.CZ. K provozování webových stránek www.finance.cz na takové výši, jakou jsme si stanovili, je potřeba sil více zaměstnanců, než bylo potřeba v minulosti. S tím souvisí samozřejmě i vyšší nároky na kvalitu řízení společnosti a na kapacitu řídících pracovníků. Provoz poradenských služeb a zpravodajství na Internetu proto nyní přechází na Ing. Pavla Manhaltera“ zdůvodňuje personální změnu Ing. Marek Polan.

Ing. Pavel Manhalter (24 let) vystudoval Ekonomicko-správní fakultu Masarykovy univerzity v Brně, ve společnosti FINANCE.CZ působí od roku 1998. Mezi jeho záliby patří četba, cyklistika, lyžování.

Společnost FINANCE.CZ, která provozuje stejnojmenné stránky, byla založena v roce 1997. Od téhož roku provozuje webové stránky www.finance.cz , které poskytují finanční nezávislé poradenství a zpravodajství. 4.9.2000 byla zprovozněna nová podoba, struktura stránek a nový systém vyhledávání informací. Společnost od té doby zaznamenala zvýšení denní návštěvnosti i o 72 %. Společnost je vlastněna českými vlastníky.

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: Press centrum