www.finance.cz - poprvé v historii českého internetu dostávají zákazníci za nákup zaplaceno

02.02.2001 | , Finance.cz
Press centrum


Dne 30.12.2000 byl na www.finance.cz spuštěn nový, revoluční systém prodeje stavebního spoření. Každý, kdo prostřednictvím těchto stránek uzavře smlouvu o užívání stavebního spoření, získá polovinu zprostředkovatelského poplatku. Zájemce o stavební spoření si může vybrat z nabídky všech stavebních spořitelen, které nabízejí své služby v České republice. Český finanční internet se tak dostal do další fáze, kdy vedle poskytování informačního servisu začíná prodávat finanční produkty. Navíc tyto produkty zájemci pořídí mnohem výhodněji, než od klasického zprostředkovatele.

Dne 30.12.2000 byl spuštěn na www.finance.cz nový systém prodeje stavebního spoření. Zájemci budou mít poprvé možnost objednat si prostřednictvím internetu stavební spoření od kterékoli stavební spořitelny v České republice a navíc dostanou odměnou plnou polovinu zprostředkovatelského poplatku. V konkrétním případě, kdy zájemce uzavře smlouvu o stavebním spoření s cílovou částkou 300 000,-, získává odměnu ve výši 1500,- Kč.

Nezávislý finanční server www.finance.cz tak odstartoval novou fázi českého finančního internetu. V této fázi si každý uživatel zjistí relevantní informace na nezávislé internetové stránce a na tom samém místě může své rozhodnutí ihned realizovat za podmínek, které jsou výhodnější, než podmínky klasických zprostředkovatelů.

Nezávislý finanční server www.finance.cz vedle stavebního spoření nabídne ve velmi krátké době on-line sjednání dalších finančních produktů, jako je například penzijní připojištění, pojištění atd. Princip systému zůstane zachován – zájemci si budou moci vybrat z nabídky všech finančních ústavů v zemi a pokud se pro sjednání kteréhokoli produktu rozhodnou, budou finančně odměněni.

,,Snažili jsme se, aby internet i v naší zemi začal plnit své poslání - pohodlněji a levněji“ říká o spuštění nového sjednávání stavebního spoření Ing. Pavel Manhalter, výkonný ředitel serveru a dodává ,,náš server je v tomto okamžiku nejen nezávislým informačním a poradenským střediskem, ale také finančním supermarketem. Další druhy zboží začneme navážet co nevidět“.

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: Press centrum