Finance.cz zbrojí i během prázdnin

23.07.2001 | , Finance.cz
Press centrum


Na nejnavštěvovanějším nezávislém finančním serveru Finance.cz (zdroj : iAudit 6/2001) bylo spuštěno 30 nových služeb a inovací. Tým Finance.cz těmito změnami zamýšlí zvýšit atraktivitu serveru pro laické uživatele.

Praktickou novou službou je tzv. Rádce, který je návodem, co dělat v určitých situacích, se kterými se uživatelé serveru nejčastěji setkávají při nakládání s rodinnými financemi (např. co dělat, když ztratí uživatel platební kartu, bankomat nevrátí platební kartu, uživatel způsobí dopravní nehodu, atp.). Novinkou je též Finanční abeceda, která srozumitelnou formou popisuje jednotlivé druhy finančních produktů a služeb. Server Finance.cz nyní začal klást důraz na vlastní zpravodajství a proto návštěvník nalezne na serveru každý den zajímavé články z různých oblastí od 10 stálých redaktorů. Nový je též monitoring tisku, připravovaný ve spolupráci se společností Newton IT. Do většiny sekcí byly přidány nové kalkulátory (spočítají optimální dobu spoření, porovnají mzdu s průměrnou mzdou v ČR, vypočítají nárok na dovolenou, atd.) a bezplatné poradenství mohou nyní uživatelé serveru využít přímo na homepage serveru. Další změnou na serveru Finance.cz je úprava designu a změny v uspořádání serveru, která má přispět k lepší orientaci na serveru. O dalších nových službách a inovacích se každý návštěvník může přesvědčit na www.finance.cz. Na uvedení dalších nových služeb se mohou uživatelé www.finance.cz těšit na podzim tohoto roku.

,,Museli jsme si přiznat, že nám během roku vyrostla konkurence a boj o příjmy bude nemilosrdný“ říká Ing. Pavel Manhalter, výkonný ředitel FINANCE.EU a doplňuje ,,Máme však konkurenční výhody v existenci bezplatného poradenství, možnosti zakoupení mnoha druhů finančních produktů, ve vysokém počtu redaktorů nebo v dlouholeté spolupráci s nejvýznamnějšími finančními institucemi. Navíc jsme zvolili ostré tempo v uvádění nových služeb. Přejeme ostatním finančním serverům, aby našemu tempu stačily“.

Odkazy :

Rádce : http://www.finance.cz/home/bankovnictvi/co_delat_kdyz/
http://www.finance.cz/home/pojistovnictvi/co_delat_kdyz/
http://www.finance.cz/home/financovani_bydleni/co_delat/
http://www.finance.cz/home/dane_a_audit/co_delat_kdyz/

Ostatní uvedené novinky lze na nalézt přímo na homepage www.finance.cz, kalkulačky v sekci ,,Kalkulátor“ jednotlivé tématické sekce serveru.

Autor článku


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: Press centrum