Redbox.cz nabízí finanční informace společně se serverem Finance.cz

03.08.2001 | , Finance.cz
Press centrum


Internetový portál Redbox dnes zprovoznil novou ekonomickou sekci na adrese http://finance.redbox.cz. Služba je připravena ve spolupráci se specializovaným serverem Finance.cz. Z hlediska rozsahu jde o největší spolupráci mezi internetovým portálem a finančním serverem v České republice.

Uživatelům sekce se nabízejí informace, rady a praktické interaktivní aplikace z oblasti bankovnictví, financování bydlení, pojištění, penzijního připojištění, leasingu a daní. Kromě informací z oblasti ekonomiky a rodinných financí mají návštěvníci Redboxu možnost sjednat po internetu stavební spoření, penzijní připojištění, životní pojištění či navýšit cílovou částku stavebního spoření. Spolupráce mezi oběma servery zahrnuje i vzájemnou podporu a marketingovou spolupráci.

,,Naši zákazníci jistě uvítají, že v sekci ekonomika nabídneme více informací než pouhé ekonomické zpravodajství a kurzovní lístek,“ říká Michal Čupa, generální ředitel Contactelu, provozovatele portálu Redbox. ,,Uvědomujeme si, že pro vytvoření a provoz plnohodnotné ekonomické sekce je třeba velkých zkušeností, peněz i lidských sil. Pro spolupráci s Finance.cz jsme se rozhodli především proto, že se jedná o profesionální a na trhu dobře zavedený informační zdroj špičkové kvality, který úspěšně působí na českém internetu již 5 let.“

,,Od spolupráce očekáváme především oslovení nové skupiny internetových uživatelů a také zvýšení povědomí o možnosti výhodného a bezpečného sjednání finančních produktů na našich stránkách,, říká Ing. Pavel Manhalter, výkonný ředitel Finance.EU a dodává: ,,Navíc nám tato spolupráce umožní nabídnout levnější a výhodnější sjednání finančních produktů, o čemž se již brzy budou moci internetoví návštěvníci přesvědčit“.

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: Press centrum