Provozovatelé připravovaného finančního krizového centra získali doménu www.krizove-centrum.cz

11.10.2001 | , Finance.cz
Press centrum


Již během tohoto měsíce provozovatelé finančního serveru www.finance.cz zprovozní krizové centrum, které by mělo pomoci všem klientům, kteří své finanční prostředky svěřili problémové finanční instituci. Zřizovatelům tohoto krizového centra se nyní podařil husarský kousek - získat doménu www.krizove-centrum.cz. Návštěvníci krizového centra proto budou k informacím přistupovat z té nejpřirozenější adresy.

Na adrese www.krizove-centrum.cz nyní mají návštěvníci možnost přispět návrhem témat, které by se na této stránce měly objevit. Pokud zájemce o informace zadá na stránku www.krizove-centrum.cz svůj email, bude informován o okamžiku spuštění krizového centra. Emailová adresa bude poté z databáze provozovatelů vymazána.

Stránky se budou věnovat například problematice kampeliček, cause Private Investors, Investiční a poštovní banky, Harvardských investiční fondů nebo Universal pojišťovny.

Klienti těchto problémových společností zde najdou rady, co dělat v případě krizové situace, praktické kontakty, zodpovězení nejčastějších otázek k jednotlivým causám, aktuální zpravodajství, popis průběhu a příčin jednotlivých krizí nebo přehled nejzajímavějších diskusí a názorů.

\"Byli jsme příjemně překvapeni, že se doména krizove-centrum.cz nestala kořistí nějakého internetového spekulanta\", říká Ing. Pavel Manhalter, výkonný ředitel Finance.EU a pokračuje \"Domníváme se, že budoucí uživatelé krizového centra si nemohli přát přístup na stránky přes lepší adresu\".

Autor článku


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: Press centrum