Finance.cz zprovoznily speciální stránky pro novináře a inzerenty

14.11.2001 | , Finance.cz
Press centrum

Nezávislý finanční server Finance.cz spustil dne 14.11.2001 speciální webovou stránku http://reklama.finance.cz určenou inzerentům, stránku http://press.finance.cz pro novináře a stránku http://feedback.finance.cz pro připomínky uživatelů.

Stránka o reklamě nabízí aktuální údaje o návštěvnosti serveru www.finance.cz, o demografickém rozložení uživatelů, formátech internetové reklamy, aktuálních speciálních reklamních akcích a slevách. Dále jsou zde uveřejněny kontakty na marketingové pracovníky serveru atd. Na stránce, věnované komunikaci s médii, lze nalézt údaje o aktivitách serveru, o managementu, o vlastnické struktuře a samozřejmě vedle aktuálních tiskových zpráv i archív tiskových zpráv. Dále jsou zde k dispozici kontakty a fotografie finančních analytiků serveru s uvedením jejich specializace. Stránka, věnovaná zpětné vazbě, představuje nejkratší cestu nápadu nebo připomínky k provozovatelům serveru www.finance.cz.

www.finance.cz // Nezávislý finanční server, který byl spuštěn v roce 1997. Server nabízí nejen informační podporu, ale též prodej finančních produktů. V září 2001 zaznamenal server www.finance.cz dle výsledků nezávislého šetření návštěvnosti webových stránek Taylor Sofres Factum 28 692 IP adres a 1 154 168 shlédnutých stran.

FINANCE.EU // V říjnu 2000 byla založena společnost FINANCE.EU, a.s. V této společnosti jsou podílníky švýcarský investor Martin Saidler, Ing. Marek Polan a Ing. Michal Pyšík. Martin Saidler vlastní 25% podíl, čeští majitelé polovinu zbylé části. Součástí FINANCE.EU jsou dceřinné společnosti FiM-finanční marketing, s.r.o., RoFis, s.r.o., Financie.sk, s.r.o..

Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát