Dům a zahradu je lepší postavit s Finance.CZ<P>

23.01.2002 | , Finance.cz
Press centrum


Pro všechny, kteří se chystají v blízké době stavět, renovovat nebo opravovat svůj dům, připravili provozovatelé portálu Finance.cz novou rubriku Dům a zahrada. Nové stránky vznikly ve spolupráci se stejnojmenným časopisem, druhým nejčtenějším titulem o bytové kultuře v České republice. Na stránkách naleznou uživatelé praktické rady, jak postupovat při výběru dodavatele stavby a především orientační přehled cen stavebních materiálů a prací, který pomůže stávajícím i budoucím majitelům domu správně zvolit nejvýhodnější z široké nabídky stavebních firem.

Stránky jsou zařazeny v sekci Bydlení, rubrika Dům a zahrada. Jejich hlavním obsahem jsou přehledně uspořádané orientační ceny stavebního materiálu jako jsou například podlahy, okna, dveře, izolace či obklady. Dále je zde k dispozici přehled orientačních cen stavebních, zemních a klempířských prací. Tyto informace mají za úkol sloužit každému, kdo hodlá stavět či renovovat, jako pomůcka pro orientaci v nepřeberném množství služeb, které nabízejí stavební firmy.

Pokud návštěvník těchto stránek zjistí, že se mu na stavbu či rekonstrukci nedostávají peněžní prostředky, může navštívit i další stránky sekce Bydlení, kde se dočte o stavebním spoření, hypotečním úvěrování a dalších možnostech financování bydlení.

„Odhadujeme, že investice do nemovitostí v příštích letech porostou. Vzhledem k tomuto trendu očekáváme velký zájem o tyto stránky a rychlý růst jejich návštěvnosti,“ říká Ing. Pavel Manhalter, výkonný ředitel Finance.EU.

Více informací : Ing. Pavel Manhalter, výkonný ředitel FINANCE.EU, manhalter@finance.cz, 05/44423711

www.finance.cz//Nezávislý finanční server, který byl spuštěn v roce 1997. Server nabízí nejen informační podporu, ale též prodej finančních produktů. V prosinci 2001 zaznamenal server www.finance.cz dle výsledků nezávislého šetření návštěvnosti webových stránek Taylor Sofres Factum 25 323 IP adres (dá se přirovnat k počtu čtenářů) a 709 606 shlédnutých stran (dá se vzdáleně přirovnat k nákladu tištěného média).

FINANCE.EU//V říjnu 2000 byla založena společnost FINANCE.EU, a.s. V této společnosti jsou podílníky švýcarský investor Martin Saidler, Ing. Marek Polan a Ing. Michal Pyšík. Martin Saidler vlastní 25% podíl, čeští majitelé polovinu zbylé části. Součástí FINANCE.EU jsou dceřinné společnosti FiM-finanční marketing, s.r.o., RoFis, s.r.o., Financie.sk, s.r.o..

Autor článku


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: Press centrum