Becario Tour 2004

25.08.2004 | , Finance.cz
Konference


Becario, sdružení Mirka Topolánka pro rozvoj vzdělanosti pořádá pro své partnery golfovou tour. Výnos této, v našich krajích poněkud netradiční akce, je totiž určen na stipendia studentům technických oborů. Akce se konají pod záštitou senátora a předsedy ODS Mirka topolánka.

Základní informace Becario Tour 2004

6. ročník společensko-sportovního setkání

Letos se turnaje konají pod záštitou místopředsedy Senátu Parlamentu ČR a předsedy ODS Mirka Topolánka.

Turnaj je otevřený pro všechny členy ČGF a partnery turnaje s platným HCP. Pro nehrající doprovod je zajištěn program.

Mimo svou nespornou sportovní stránku je důležitou součástí Becario Tour již tradiční setkání důležitých osobností z oblasti vzdělávání, ekonomiky, politiky a kultury.

Euro o Tour napsalo:
"Poněkud netradiční, ale o to zajímavější tour v českých podmínkách organizuje sdružení Becario. Výnos ze všech akcí, které budou letos čtyři, je totiž určen na stipendia pro studenty technických oborů. Turnajová šňůra se koná pošesté a z toho potřetí pod záštitou předsedy ODS Mirka Topolánka. První turnaj Becario Golf Tour 2004 se uskutečnil koncem května v Čeladné.

Mirek Topolánek tvrdí, že právě na “jeho turnaji začalo hrát mnoho dnes zapálených golfistů. O svém vlastním hráčském umění pro týdeník EURO řekl: “Golf hraji kvůli tomu pocitu, když trefíte míček, on cinkne, a pak dlouho letí. To je pocit, který se nedá ničím nahradit a s ničím srovnat. A s trochou smutku v hlase dodal: “Golf si vyžaduje moře času a já neznám vrcholového aktivního politika, který by golf hrál dobře. Já nejsem výjimkou. Sám Topolánek v Čeladné, kde bydlí, nehrál, ale prý si vše vynahradí 19. června na Hluboké.

Počasí na turnaji bylo trochu chladné, sice nepršelo, ale foukal silný vítr, který slabším hráčům působil potíže trefovat se na fervej. Ivan Boroš z firmy SAP, který v sobotu na dobře obsazeném turnaji v Čeladné vyhrál, však díky výborné formě, kterou potvrdil i předminulý víkend, kdy vyhrál v sobotu Business Golf Tour a v neděli Eurotel Golf Tour, s trefováním fervejí problém neměl."

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: Konference