Esemeskovat do pevné sítě můžete i z Eurotelu

02.09.2004 | , Finance.cz
Studentské centrum


Zastánci komunikace prostřednictvím mobilních telefonů,  hlavně milovníci SMS zpráv, mají od září další důvod k radosti. Pokud jste klienty Eurotelu, můžete nyní pohodlněji posílat SMS zprávy na pevnou linku Českého Telecomu.

„Zákazníci mohou nyní esemeskovat způsobem, jakým jsou běžně zvyklí, tedy standardně odpovídat na zprávu přijatou z pevné linky, používat seznam čísel ze svého mobilu nebo si nechat zaslat potvrzení o doručení zprávy na pevnou linku,“ uvedl tiskový mluvčí Českého Telecomu Vladan Crha.

Postup odeslání SMS je nyní klasický. Není již nutné využívat služeb sms-centra operátora. Nejprve napíšete text zprávy, abyste jej posléze odeslali přímo na číslo v pevné síti. Číslo přitom musíte zadat v mezinárodním formátu (tj. například: +420 544 712 702).

SMS zprávy budou doručeny i na ty telefonní přístroje, které uvedenou službu přímo nepodporují. Tedy i na ty, které nemají displej. „V případě klasických telefonů budou zprávy přijaty v hlasové podobě a automat je pak adresátovi jednoduše „přečte“ nebo nahraje do záznamové schránky Memobox,“ dodal Vladan Crha.

Autor článku

Redakce

Redakce  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát