Příjmy z pronájmů developera CTP vzrostly o 11 pct na 3,4 mld. Kč

21.01.2014 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


Brno 21. ledna (ČTK) - Příjmy z pronájmů developerské společnosti CTP za loňský rok stouply o 11 procent na 125 milionů eur, tedy zhruba na 3,4 miliardy korun. Pro letošní rok plánuje firma další růst o 12 procent. ČTK to řekl generální ředitel CTP Remon Vos.

"Do roku 2017 bychom chtěli mít v našem portfoliu tři miliony metrů čtverečních v oblasti pronájmů," uvedl Vos. Aktuálně CTP disponuje pronajímatelnou plochou více než dva miliony metrů čtverečních.

Mezi plánované projekty CTP pro rok 2014 patří například prostory pro společnost Continental v Ostravě a rozšíření hal pro výrobce brzdových komponent pro automobilový průmysl Brembo také v Ostravě. Chystá také prostory pro přepravce zásilek DHL v CTParku Mladá Boleslav.

Společnost CTP patří k předním realitním developerům v Česku. Dominantní postavení má zejména na jižní Moravě a v Brně. Celkově provozuje síť více než třiceti průmyslových parků, které se vedle České republiky nacházejí i na Slovensku, v Rumunsku a Polsku. K projektům CTP patří také Spielberk Office Centre s kancelářskými prostorami poblíž středu Brna.

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK