Nový garantovaný vklad EUROTOP 30

13.10.2004 | , Finance.cz
Domovská stránka


Živnostenská banka od 11. října nabízí novou emisi garantovaného termínovaného vkladu EUROTOP 30. Klienti budou mít možnost podílet se na růstu akcií 30ti významných evropských společností bez rizika z případného poklesu hodnoty akcií.

Nový termínovaný vklad EUROTOP 30 kombinuje výhody klasického termínovaného vkladu a zajištěných produktů vázaných na vývoj ceny podílového listu lucemburského fondu Top European Players ze skupiny fondů Pioneer. Fond investuje do akcií významných evropských firem jako např. Vodafone, BMW, Nestlé, Porsche a další.

"Nový vklad EUROTOP 30 je postaven na dynamické investiční strategii a je určen především klientům, kteří očekávají od investice nadprůměrné zhodnocení vložených prostředků, " řekl produktový  manažer Karel Krasl.

Produkt garantuje plnou návratnost všech investovaných prostředků bez omezení výše výnosů. Klient neplatí žádné vstupní poplatky ani poplatky za správu a investované peníze jsou ze zákona pojištěny. Investovat je možné v české koruně.

Minimální výše vkladu činí 10 000 Kč. Klienti mohou investovat prostředky do 14. prosince 2004, banka poskytuje za upisovací období zvýhodněný úrok ve výši 1 % p.a. Celková doba splatnosti je 4 roky, přičemž banka garantuje úrok 1 % při splatnosti.

Autor článku

Redakce

Redakce  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: Domovská stránka