Spořitelna je nejdůvěryhodnější

20.10.2004 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


Česká spořitelna je v roce 2004 Nejdůvěryhodnější bankou roku. Ve třetím ročníku soutěže MasterCard Banka roku Česká spořitelna kromě tohoto titulu, který získala na základě hlasování veřejnosti, obhájila také titul Hypotéka roku. Celkem bodovala Finanční skupina České spořitelny v pěti z osmi kategorií.

 „V obou předchozích ročnících soutěže jsme byli zvoleni Bankou roku. Titul Nejdůvěryhodnější banka nám do sbírky chyběl a musím říci, že si jej ceníme snad ještě více než obou vítězných titulů z let 2002 a 2003. Toto ocenění je totiž oceněním od klientů. Rád bych všem, kdo nám dali hlas, upřímně poděkoval,“ řekl člen představenstva a náměstek generálního ředitele České spořitelny Martin Škopek, který včera večer cenu převzal.

Česká spořitelna získala druhé místo v kategoriích Banka roku, když vítězem se stala Komerční banka. České spořitelně se v září 2004 podařilo obhájit také významné mezinárodní ocenění The Bank of the Year pro Českou republiku  v soutěži The Banker Awards 2004, kterou uděluje renomovaný finanční měsíčník The Banker na základě hodnocení mezinárodní poroty. V červenci navíc získala banka ocenění Awards for Excellence 2004, které každoročně uděluje časopis Euromoney, měsíčník specializující se na bankovní a kapitálové trhy. Česká spořitelna byla vyhlášena nejlepší bankou pro Českou republiku.

Uznání patří všem zaměstnancům Finanční skupiny ČS. Právě díky jejich usilovné práci a vytrvalosti se nám daří udržet se na špičce mezi bankami na trhu,“ dodal na závěr Škopek.

Autor článku

Redakce

Redakce  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ