Pojišťovnou roku je Česká pojišťovna

20.10.2004 | , Finance.cz
POJIŠTĚNÍ


Česká pojišťovna vyhrála v konkurenci dalších 15 pojišťoven nabízejících životní pojištění kategorii Pojišťovna roku 2004 v soutěži MasterCard Banka roku 2004.

V další hodnocené oblasti Životní pojištění roku 2004 obsadila ČP druhé místo se svým produktem SLUNÍČKO, které se tak stalo nejlépe hodnoceným životním pojištěním pro děti. O vítězích osmi z devíti kategorií rozhoduje odborná porota složená z více než 300 odborníků, mezi nimiž jsou manažeři významných firem, zástupci médií, akademické sféry a státní správy.

Před dvěma lety jsme rozhodli zásadně změnit strukturu České pojišťovny v oblasti klientského servisu s cílem upevnit i v tomto ohledu naši pozici jedničky na trhu. Získaná ocenění dokládají, že se nám to podařilo,“ uvedl při slavnostním předávání cen v pražském Stavovském divadle předseda představenstva České pojišťovny Ladislav Bartoníček.

MasterCard Banka roku 2004 je soutěží oceňující služby a produkty finančních společností působících v ČR. Všichni její porotci se profesionálně věnují osobním financím, nesmějí však být zaměstnáni v hodnocených institucích či jinak zainteresováni na výsledcích. Porota vybírá v každé kategorii z nominovaných subjektů.

Autor článku

Redakce

Redakce  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: POJIŠTĚNÍ