Podnikatelé mají zájem o úvěry od GE Capital Bank

27.10.2004 | , Finance.cz
Domovská stránka


Za prvních devět měsíců letošního roku vzrostl zájem podnikatelů o úvěrové produkty. U GE Capital Bank se objem nově poskytnutých úvěrů  meziročně zvýšil o 27 %.

Za prvních devět měsíců letošního roku vzrostl zájem podnikatelů o úvěrové produkty. Objem nově poskytnutých úvěrů se meziročně zvýšil o 27 %.

„Nejoblíbenějším produktem je v tomto segmentu Malá podnikatelská půjčka, kterou jsme zatraktivnili zvýšením částky, jíž si mohou podnikatelé půjčit a prodloužením doby splatnosti,“ řekl Matúš Púll, produktový manager Malé podnikatelské půjčky.

Malá podnikatelská půjčka je neúčelový úvěr, který je jištěn nemovitostí. Banka poskytuje půjčku od 500 tisíc do 5 miliónů korun. Splatnost úvěru je až šest let.

Dalším zajímavým produktem je Malý podnikatelský kontokorent. Maximální výše poskytnutého úvěru je 500 tisíc korun. Úroky jsou placeny pouze z čerpané částky.

Kromě úvěrových produktů je velký zájem i o nástroje přímého bankovnictví. Ke konci prvního pololetí činily elektronické transakce téměř 73 % všech platebních operací, které komerční klienti provedli.

Autor článku

Redakce


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: Domovská stránka