Citibank prodlouží bezúročné období kreditek

01.11.2004 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


Kreditní karta je výhoda tzv. "nouzových" financí ve vaší peněžence vždy a všude. Má ale poměrně velkou nevýhodu. Tou je vysoké úročení. Při čerpání částky a zaplacení celého dluhu do určitého termínu banky  klientům nabízejí tzv. bezúročné období.

Pokud v tomto období (obvykle 40 a více dní) splatíte celou dlužnou částku, banka vám nebude účtovat žádné úroky. S novou nabídkou pro své klienty přišla nyní Citibank. S kreditními kartami Citibank budou moci jejich držitelé čerpat úvěr bez úroků plných 55 dní. Už nyní nabízejí kreditní karty Citibank nejdelší bezúročné období na českém trhu, a sice 51 dní. K jeho prodloužení dochází od dnešního dne, tedy 1. listopadu 2004.

Chceme v předvánočním období nabídnout klientům možnost řídit své finance ještě flexibilněji než dosud,“ říká manažer kreditních karet Citibank Vít Růžička. „Průzkumy trhu ukazují, že klienti celosvětově oceňují na kreditních kartách především délku bezúročného období. To jim totiž umožňuje větší pružnost při plánování výdajů. Předpokládáme, že klienti prodloužení bezúročného období ocení zvláště v čase velkých nákupů před Vánoci,“ dodává Růžička.

Citibank a.s. nabízí stříbrnou a zlatou kreditní kartu. Obě lze na žádost klienta opatřit na přední straně fotografií držitele a natištěným podpisem, což zvyšuje jejich bezpečnost. Díky prodloužení zvýhodnění nabídky do konce roku můžou klienti získat kreditku na jeden rok zdarma. Až do konce roku klient za stříbrnou kartu zaplatí 250 korun místo obvyklé tisícikoruny a za zlatou 500 korun místo běžných 2000 korun. K tomu, aby na jeden rok získal kartu zcela zdarma, pak postačí, aby během prvních tří měsíců utratil jejím prostřednictvím alespoň 3 000 korun. V tom případě mu bude vrácen i výhodný snížený poplatek.

Autor článku

Pavel Nesejt


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ