Výhodné nákupy na splátky

11.11.2004 | , Finance.cz
FinTriky


Splátkové společnosti vědí, že právě v předvánoční čas mají možnost získat mnoho nových zákazníků. Proto se také snaží pro ně přinést zajímavé akce typu „nulové navýšení“ či „splácení až za tři měsíce“.

Jestliže využijete společnosti Home Credit, pak si budete moci vybírat ze dvou nabídek. První možností je tříměsíční bezúroční období a druhou příjemný odklad splátek právě o tři měsíce.
Bezúroční období představuje splacení úvěru do tří měsíců bez zaplacení jediné koruny navíc. Nejvýhodnější variantou se tedy stane pro všechny, kteří nemají k nyní k dispozici potřebnou sumu pro nákup, ale přitom vědí, že do tří měsíců budou schopni splatit celou zapůjčenou částku.
Ten, kdo se přikloní k druhé variantě, uhradí první splátku až za tři měsíce od uzavření smlouvy. S pomocí pracovníka prodejny si budete také moci určit přesné výše měsíčních splátek spolu s délkou splácení.

Vyberete-li si společnost GE Cupital Multiservis, získáte tak možnost nákupu bez navýšení. Tato nabídka se pojí s velmi oblíbeným a nejčastěji využívaným produktem „jedna desetina“. Jestliže nakoupíte v době od 1.10. do 31.12., můžete si vybrat ze dvou variant splácení. První je splacení celého úvěru do čtyř měsíců bez navýšení ceny. Druhou variantou je běžné splácení zboží, ale s účtováním úroků až po čtyřech měsících od nákupu.

Jak získat úvěr?

Základním předpokladem pro získání úvěru od splátkové společnosti je věk vyšší než 18 let. Také je třeba, abyste vlastnili občanství České republiky a byli zaměstnáni, přitom ale nebyli ve výpovědní lhůtě ani zkušební době či měli smlouvu uzavřenou na dobu určitou.

Rozhodnete-li se nakoupit na splátky, pak budete potřebovat nejenom občanský průkaz, ale také:

  • druhý doklad totožnosti
  • potvrzení o čistým měsíčním příjmu od zaměstnavatele
  • doklad o trvalém bydlišti

Vzhledem k faktu, že se rok od roku nákup na splátky zvyšuje, dochází tak stále k vyššímu zadlužování domácností. Je třeba si před uzavření smlouvy zvážit, zda budete schopni své závazky ke splátkové společnosti dostát.

Zdroj: Tiskové zprávy společnosti GE Cupital Multiservis a Home Credit

Autor článku

Petra Niedlová  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: FinTriky