Objem úvěrů poskytnutých společností GE Capital Multiservis překročil v listopadu 1 miliardu Kč

14.12.2004 | , Finance.cz
LEASING A SPLÁTKY


V listopadu překročil poprvé v historii měsíční objem nově poskytnutých úvěrů společností GE Capital Multiservis v České republice a na Slovensku hranici jedné miliardy Kč. Oproti stejnému měsíci roku 2003 tak došlo k nárůstu o 19 %. Jen v České republice přitom objem poskytnutých úvěrů dosáhl hranice 845 milionů Kč, což znamená růst 18 % oproti stejnému období loňského roku.

„Výrazný úspěch GE Capital Multiservis v minulém měsíci souvisí jednak s aktuálním předvánočním produktem, který umožňuje nakupovat na splátky s nulovým navýšením, a jednak také s řadou novinek, které v letošním roce zjednodušily proces žádosti o úvěr a zpřístupnily úvěry široké vrstvě spotřebitelů,“ řekl Jiří Pathy, předseda představenstva a generální ředitel GE Capital Multiservis.

GE Capital Multiservis potvrdil listopadovými výsledky nejen svou vedoucí pozici na trhu z hlediska objemu poskytnutých úvěrů, ale také z hlediska inovací a přizpůsobení svých produktů potřebám spotřebitelů. Na počátku listopadu byla zavedena možnost požádat při nákupu na splátky na jedné úvěrové smlouvě také o kreditní kartu GE Credit Card nebo nákupní úvěrovou O.K. kartu. „Možnost požádat v rámci jedné úvěrové smlouvy hned o dva produkty se setkala u zákazníků GE Capital Multiservis s výraznou odezvou. Této možnosti v současnosti využívají přibližně čtyři z pěti zákazníků,“ dodal Jiří Pathy.

Prozatím nejexponovanějšími dny v letošním předvánočním období jsou pátky – v tyto dny bylo v období od 15. ledna do 5. prosince realizováno necelých 20 % veškerých transakcí. Průměrný objem pátečních úvěrů dosáhl hranice 41,6 milionu korun.

Obecně roste na konci roku zájem o nákup zejména hnědé techniky na splátky. Zákazníci tedy ve zvýšené míře na splátky nakupují televizory, DVD přehrávače či hi-fi zboží. Ve zvýšené míře se prosazuje také nákup dovolené na splátky v souvislosti se zahájením prodeje letních zájezdů.

Hitem letošních Vánoc z pohledu zákazníků GE Capital Multiservis se stala kreditní karta GE Credit Card, která přináší jedny z nejvýhodnějších podmínek na trhu. K bezúročnému období až 50 dnů získají její držitelé výhodnou úrokovou sazbu 1,65 % měsíčně, navíc neplatí žádné měsíční poplatky za výpis transakcí a v prvním roce ani poplatky za vedení karty.

Informace o aktuální akční nabídce GE Capital Multiservis:

GE Capital Multiservis připravil pro zákazníky na období předvánočních nákupů speciální nabídku -  zákazníci mohou do konce roku nakupovat na splátky s nulovým navýšením.

Každý, kdo nakoupí od 1. října do konce letošního roku zboží na Multiservis úvěr, si tedy může vybrat mezi dvěma výhodnými variantami splácení: buď se rozhodne využít možnosti splatit celý úvěr kdykoli do čtyř měsíců bez jakéhokoli navýšení ceny, nebo začne zakoupené zboží standardně splácet, ale úroky mu budou účtovány až po čtyřech měsících od data nákupu. Při volbě první varianty, tedy splacení úvěru do čtyř měsíců od data nákupu, nebude účtováno spotřebiteli žádné navýšení ani poplatky za zřízení úvěru nebo vedení účtu.

Zdroj: Tisková zpráva GE Capital Multiservis

Autor článku

Redakce

Redakce  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: LEASING A SPLÁTKY