Akční nabídku úvěru autoCREDIT se slevami na produkty Barum již využilo 6 684 klientů GE Capital Leasing

14.12.2004 | , Finance.cz
LEASING A SPLÁTKY


GE Capital Leasing od poloviny září nabízí svým spotřebitelům další výhody. Při nákupu automobilu na leasing nebo s úvěrem autoCREDIT dostanou zákazníci „Knížku výhod Barum“, se kterou ušetří při nákupu produktů společnosti Barum. Od zahájení kampaně tak získalo možnost čerpat v Barum slevy již 6 684 klientů GE Capital Leasing.

Reklamní kampaň, která doprovází podzimní akční nabídku společnosti GE Capital Leasing, nese jednoduché sdělení „Jednička v úvěrech“. Význam sdělení je zřejmý – úvěr autoCREDIT společnosti GE Capital Leasing je v letošním roce  bezkonkurenčně nejoblíbenějším úvěrem na nákup automobilu v České republice.

V rámci reklamní kampaně společnosti GE Capital Leasing získají spotřebitelé při podpisu úvěrové smlouvy autoCREDIT nebo při uzavření leasingové smlouvy navíc „Knížku výhod Barum“. Ta obsahuje slevové kupony na produkty a služby poskytované v síti smluvních prodejen a servisů společnosti Barum (např. na nákup pneumatik, na servisní prohlídku či nákup náhradních dílů apod.).

„Úvěr autoCREDIT je skutečně jedničkou v úvěrech na nákup ojetých automobilů. Za šest měsíců, které uplynuly od zavedení změny v DPH u finančních služeb, využilo úvěru autoCREDIT takřka 18 000 spotřebitelů,“ uvedl předseda představenstva a generální ředitel společnosti GE Capital Leasing Petr Šaštinský.

Klienti si prostřednictvím autoCREDITU mohou půjčit až 100 % ceny vozu. Úvěr získají klienti na počkání přímo v autobazaru či autosalonu a během několika málo okamžiků mohou odjet svým nově pořízeným vozem. K nákupu na splátky prostřednictvím autoCREDITU nepotřebují klienti žádného ručitele.

Zdroj: Tisková zpráva GE Capital Leasing

Autor článku

Redakce

Redakce  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: LEASING A SPLÁTKY