Starý končí, nový začíná

31.12.2004 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


Dnes končí rok 2004. Rok plný změn. Rok radosti i zklamání. Byl starý rok úspěšný, nebo se budeme snažit na něj rychle zapomenout? Pro www.finance.cz to byl rok veleúspěšný...

Stejně jako byl důležitý vstup do Evropské unie pro Českou republiku (což docení hlavně příští generace), byl pro server www.finance.cz rok 2004 bezpochyby doposud nejdůležitějším rokem v celé jeho dlouhé historii (portál www.finance.cz vznikl jako vůbec první projekt o rodinných financích již v roce 1997). Byl to rok zásadních  změn a mnoha novinek. Ta největší a nejviditelnější přišla hned na jaře. Byla to změna vzhledu stránek. Nejen vzhledu, ale hlavně celé filozofie a konceptu tvorby moderního informačního portálu. Pamatujete ještě jak dříve naše stránky vypadaly? Následující obrázek Vám naše stránky připomene.

 

Nový koncept stránek jste si Vy, naši čtenáři a uživatelé rychle oblíbili. Kladné reakce a také výrazný růst návštěvnosti jsou toho důkazem. Konec roku byl ve znamení výrazného urychlení růstu oblíbenosti portálu. Návštěvnost i počet shlédnutých stránek výrazně roste (viz graf níže). k tomuto růstu přispělo množství aplikací a dalších služeb, které jsme na podzim zveřejnili. Upravené Studentské centrum, zcela nově postavené sekce Daně a Firmy, dále pak kalkulátory, produktové abecedy, daňová přiznání, výkladový slovník pojmů, Rádci, aneb co dělat když...,  a mnoho dalších přispívají k rostoucí oblibě portálu.

  

Denně pro Vás připravujeme mnoho zajímavých článků a analýz a ty spolu s externě dodávanými texty vytváří jedno z nejširších  zpravodajství na domácím internetu. Chloubou je naše poradenství. Zdarma Vám radíme při řešení problémů, které Vás tíží. Daňové a investiční poradenství, poradenství v oblasti pojištění, financování penze, financování bydlení a firemní financování. To vše jsou oblasti, kterým rozumíme a kde Vám můžeme pomoci s Vašimi konkrétnímu problémy. Jedno číslo za všechny: JUDr. Dytrich v roce 2004 odpověděl na 1701 Vašich dotazů!

Změny nastaly také v našem týmu. Tým se obměnil, posílil o nové analytiky a redaktory a tato změna se stane v roce 2005 „motorem“, který nás posune opět o kousek dál před konkurenci. Chcete vědět, kdo portál www.finance.cz tvoří? Podívejte se do našeho Press centra.

Již dnes Vám mohu slíbit, že sledovat Finance.cz se vyplatí i v roce 2005. Bude o nás slyšet!

Dovolte, abych závěrem poděkoval všem externím spolupracovníků, kolegům v redakci i mateřské firmě Finance.EU, a.s. za celý rok a všem Vám přeji v roce právě startujícím spoustu osobních i pracovních úspěchů. Největší dík patří ale Vám, našim čtenářům. Bez Vás, bez Vašich připomínek a zpětné vazby bychom nikdy nedosáhli takových úspěchů. Vy sami jste tvůrci portálu. Prostřednictvím feedbacku můžete přímo ovlivnit to, co je na stránkách vidět.

Přeji Vám všem klidný a úspěšný rok 2005.
Pavel Nesejt, šéfredaktor

Autor článku

Pavel Nesejt, šéfredaktor www.finance.cz  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ