Úvěry pro obchodování v SRN

16.05.2005 | , Fio banka
Tiskové zprávy


Fio, družstevní záložna připravila společně s největším on-line brokerem na českém trhu Fio, burzovní společností, a.s. možnost čerpání úvěrů na obchodování s cennými papíry v SRN.

Od dnešního dne, tj. od 16.5.2005 mohou klienti Fio, družstevní záložny, kteří obchodují s akciemi přes Fio, burzovní společnost, a.s., nově čerpat úvěry na obchodování s cennými papíry v SRN. Doposud záložna poskytovala pouze úvěry na obchodování v ČR a v rámci Finanční skupiny Fio, úvěry na obchodování v USA poskytuje BaFio, a.s. Tato novinka výrazně zatraktivňuje nabídku předních evropských akciových titulů.

Fio, družstevní záložna úvěruje až do 70% hodnoty vybraných nakupovaných akcií. Financování s takto vysokým pákovým efektem je poskytováno na několik desítek nejlikvidnějších titulů (především tituly zahrnuté v indexu DAX 30). Na stovky dalších titulů je úvěrem možno krýt až 50% hodnoty nakupovaných akcií.

V rámci zavádění služby přichází Fio s mimořádně atraktivní cenou. Úrok se klientům počítá pouze z denních zůstatků čerpání, a to ve výši 6,5% p.a.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy