Českomoravská stavební spořitelna si po dvou měsících letošního roku udržuje více než 40% podíl na trhu

16.03.2000 | ,
BYDLENÍ


Českomoravská stavební spořitelna udržuje vysoce postavenou laťku, kterou nastolila se vstupem do roku 2000

Českomoravská stavební spořitelna si po dvou měsících letošního roku
udržuje více než 40% podíl na trhu

Českomoravská  stavební  spořitelna  udržuje  vysoce  postavenou  laťku,  kterou nastolila se vstupem do roku 2000. O tom, že stavební spoření je velice výhodný produkt, o který je mezi střadateli celoroční  zájem,  svědčí výsledky nových obchodů, kterých dosáhla Českomoravská stavební  spořitelna  v prvních dvou měsících letošního roku. Více než 42% podíl na trhu stavebního spoření a 82  010  uzavřených  smluv  je výsledek, který se v porovnání se stejným obdobím loňského roku podařilo Lišce zvýšit o několik desítek procent.

 

Za  jeden  z promyšlených tahů, který výrazně ovlivnil úspěšnost nových obchodů, lze  označit prodloužení doby platnosti produktu pro mladé do 30 let věku včetně s  názvem Kombi. Tento program spojující úrazové pojištění se stavebním spořením se  těší  mezi  mladými  lidmi vysoké pozornosti. Především z těchto důvodů byla hranice jeho platnosti posunuta až do 30. 6. 2000.

 

Českomoravská stavební spořitelna nabízí novou variantu meziúvěru

Českomoravská  stavební  spořitelna  se  snaží od svého vstupu na trh stavebního spoření  maximálně pomáhat lidem v realizaci jejich plánů a snů o bydlení. Nejen díky  plnění  těchto  záměrů  se Liška brzy stala jedničkou stavebního spoření a tuto pozici drží doposud.

Jedním  z  kroků  k  uspokojení  všech bytových potřeb klienta je maximální šíře produktové  nabídky, ze které si může každý vybrat podle svých tužeb  možností. Proto  Českomoravská  stavební  spořitelna  pro  své klienty připravila nový typ meziúvěru  se  sníženou  výší  povinného  naspoření - 45 % z cílové částky a bez nutnosti  dalšího  dospořování.  Jednou  z  podmínek  pro  získání  tohoto  typu meziúvěru je výše cílové částky, která může činit maximálně 300 000 Kč.

Zavedením  tohoto produktu vychází Českomoravská stavební spořitelna vstříc svým klientům,  kterým  nabízí  možnost  získání  meziúvěru za optimálních podmínek s ohledem  na  maximalizaci  výše následně poskytnutého úvěru. Klient po naspoření minimálně  45  %  z  cílové  částky  již  nemusí dále dospořovat a pouze čeká na splnění podmínek pro poskytnutí úvěru.

 

Kontaktní adresa:

Českomoravská stavební spořitelna, a,.s.

Mgr. Marek Mičkal ? oddělení komunikace

Vinohradská 169/3218, 100 17 Praha 10

Tel: 74 04 26 81, fax: 74 04 86 81

e-mail: marek_mickal@cmss.cz

 

 

Autor článku

Články ze sekce: BYDLENÍ