Finance Čechofrachtu bude hlídat Fuchs

17.02.2006 | , Čechofracht
Tiskové zprávy


Od 15. února 2006 vykonává funkci finančního ředitele společnosti Čechofracht a. s. Václav Fuchs (29). V přední české spedičně-logistické společnosti bude řídit oblast financí, controllingu, účetnictví a správy. Od 1. ledna 2006 byl zvolen také členem představenstva Čechofrachtu.

Václav Fuchs spojil dosavadní manažerskou kariéru se společností Spolchemie Ústí nad Labem, ve které naposledy působil jako pricing manažer a zástupce ředitele SBU Pryskyřice. Během svého působení ve Spolchemii zdokonalil systém řízení investic a podílel se na zlepšení finančního řízení firmy.


Mezi jeho silné stránky a profesní úspěchy patří vytvoření základů pricing managementu, který přispěl k překročení plánovaných výsledků SBU Pryskyřice v roce 2005.


Václav Fuchs vystudoval finance na VŠE Praha. S ženou Evou má pětiměsíční dceru Leilu a ve svém volném čase se kromě rodiny věnuje hudbě (s vlastní kapelou Dee Zeebra), sportu (plavání a turistice) a cestování, zejména na Blízkém východě.


Čechofracht a. s. patří v České republice k největším poskytovatelům služeb v oblasti logistiky a spedice. Se svými dceřinými společnostmi BlueTrucks, s.r.o. a SPEDI-TRANS Praha, s.r.o. tvoří ucelenou skupinu Čechofracht Group, která poskytuje komplexní spedičně-logistické služby. Přední postavení na trhu je výsledkem dlouhodobého působení v oboru a profesionality zaměstnanců. Kvalita služeb je ověřena certifikátem ISO 9001:2000. Více na www.cechofracht.cz.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy