Společnost Ernst & Young pořádá 22. února 2006 podnikatelskou konferenci

21.02.2006 | , Vodafone
Tiskové zprávy


Společnost Ernst & Young pořádá 22. února 2006 Podnikatelskou konferenci. Podnikatelé mohou tuto platformu využít k výměně svých zkušeností a načerpat zde inspiraci, jak řešit vybrané problémy podnikatelského prostředí. Témata konference jsou rozdělena do dvou bloků: Podnikatelské recepty pro úspěšnou firmu a Podnikání v českém prostředí.

Mezi témata prvního bloku patří problematika podnikání na globálním trhu, možnosti prosazení středoevropských firem na zahraničních trzích nebo otázka financování malých a středních podniků. V rámci první části konference vystoupí se svými příspěvky mj. Dirk Kroonen, vedoucí partner Ernst & Young, Sándor Kürti, maďarský Podnikatel roku 2004 nebo Tomáš Hruda, generální ředitel agentury CzechInvest.

V rámci druhého bloku budou účastníci konference seznámeni s problematikou podnikatelského prostředí v České republice a zúčastní se panelové diskuze na téma „Jak efektivně řídit firmu v českém prostředí“. Mezi mluvčí bude patřit mj. Richard Singer, marketingový ředitel Ernst & Young, Zbyněk Frolík, generální ředitel společnosti Linet a Podnikatel roku 2003 České republiky, a Miroslav Řihák, generální ředitel společnosti Anect a Podnikatel roku 2004 České republiky.

Podnikatelská konference se koná 22. února 2006 v Hotelu Andel’s, Stroupežnického 21, Praha 5. Podnikatelé se zájmem o účast mohou kontaktovat Janu Kaňkovskou ze společnosti Ernst & Young na telefonu 222 221 115-6, případně využít přihlášku na www.podnikatelroku.cz. Účastnický poplatek pro podnikatele činí 2900 Kč bez DPH.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy