Zlatá koruna vyhlašuje 4. ročník

22.02.2006 | , Zlatá koruna
Tiskové zprávy


Zlatá koruna pomáhá vytvářet konkurenční prostředí a učí klienty lépe se orientovat ve složitém světě financí.

Již počtvrté byla vyhlášena soutěž o nejlepší finanční produkty roku Zlatá koruna. Každoročně hodnotí Finanční akademie, kterou tvoří stovka nejvýznamnějších finančních expertů a ekonomických publicistů, produkty finančního trhu určené retailovým zákazníkům a malým a středním podnikům. Do poloviny března probíhá přihlašování jednotlivých produktů zařazených do celkem 14 kategorií. 

„Logo Zlaté koruny se díky předchozím ročníkům stalo pro klienty finančních společností velmi vyhledávaným vodítkem při volbě vhodného finančního produktu, jak potvrzují praktické zkušenosti mnoha prodejců. Pro klienta je mnohem snazší vybírat z trojice doporučené desítkami nezávislých finančních expertů, než se sám bez potřebných znalostí probírat celou škálou produktů dostupných na českém trhu,“ uvádí Pavel Doležal, ředitel soutěže Zlatá koruna a dodává: „Zlatá koruna tak plní i vzdělávací funkci majáku, zajišťujícího lidem snadnější a přehlednější orientaci v záplavě informací a nabídek.“

Přehled produktů kategorie A určený retailovým zákazníkům: Univerzální bankovní produkty, Elektronické bankovnictví, Stavební spoření, Hypotéky, Úvěry, Platební karty, Životní a kapitálové pojištění, Penzijní připojištění, Podílové fondy, Leasing.

Přehled produktů kategorie B určený malým a středním podnikům: Podnikatelské účty, Podnikatelské úvěry, Pojištění podnikatelů, Leasing pro podnikatele.


V patnácté kategorii „Nejoblíbenější finanční produkt roku“ budou jako vždy svými hlasy napříč všemi kategoriemi rozhodovat sami klienti. Od poloviny března do konce dubna 2006 bude moci veřejnost dát svůj hlas vybranému produktu na finančním portálu www.zlatakoruna.info a zároveň si tak zahrát o zajímavé ceny.

Uzávěrka přihlášek do soutěže je 15. března 2006.

Slavnostní vyhlášení výsledků se uskuteční 11. května 2006 na galavečeru, v jehož průběhu budou udělena ocenění Zlatá koruna, Stříbrná koruna a Bronzová koruna za první tři místa v jednotlivých kategoriích. 


Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy