CETELEM ČR, a.s. se stěhuje

22.02.2006 | , Cetelem
Tiskové zprávy


Společnost CETELEM ČR, a.s., druhá největší nebankovní společnost na trhu spotřebitelských úvěrů, změnila své sídlo. Společnost, která v Praze doposud sídlila na třech místech, se stěhuje do nové kancelářské budovy v blízkosti Anděla v Praze 5 na Smíchově.

Nová kancelářská budova vyrostla na rohu ulic Karla Engliše a Radlické. Moderní šestipatrová stavba má více než 6 000 m2 kancelářských ploch a zvenku i zevnitř je provedena v barvách Cetelem – zelené a červené.

Pro klienty Cetelem je připravena rozlehlá hala s recepcí a jednacími boxy. Zde mohou získat informace o produktech z nabídky společnosti, zažádat o Osobní půjčku Cetelem nebo o zvýšení limitu pro kartu Aura a vyřídit další záležitosti. Pracovníci Cetelem jsou klientům v nových prostorách k dispozici každý den od pondělí do pátku od 9 do 18 hodin.

Adresa nového sídla společnosti CETELEM ČR, a.s. je Karla Engliše 5/3208, 150 00 Praha 5. Kromě osobní návštěvy můžete společnost kontaktovat i telefonicky na čísle 257 080 111 nebo prostřednictvím e-mailu na adrese cetelem@cetelem.cz

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy