Adastra Corporation se prezentuje na veletrhu CeBIT 2006

22.02.2006 | , Adastra s.r.o.
Tiskové zprávy


Adastra Corporation, mezinárodní konzultační a softwarová společnost, se zúčastní letošního veletrhu CeBIT, který proběhne 9. – 15. března v německém Hannoveru.

 Stánek Adastra najdete v expozici Czech ICT Alliance v Hale 008, stánek B23/1. Adastra se představí širokou nabídkou svých konzultačních služeb a řešení, v nichž tradičně zaujímá vedoucí postavení – Data Warehousing, Business Intelligence, Data Mining či datová integrace – i portfoliem dalších kompetencí v oblasti outsourcingu, aplikačního vývoje a Quality Assurance.

Od účasti na CeBITu si Adastra slibuje představení portfolia svých služeb dalším potenciálním západoevropským zákazníkům. Už dnes mezi zákazníky Adastry patří Dresdner Bank a Volkswagen v Německu, Barclays Bank nebo Brit Insurance ve Velké Británii.

Paleta představovaných služeb a kompetencí Adastry na CeBITu zastřešuje mezinárodní know-how společnosti, její vlastní konzultační kapacity a rozsáhlé znalosti business procesů a je ideální kombinací pro nabídku outsourcingu IT a softwarových služeb na evropském či německém trhu.

Stánek Adastry je umístěn v hale zaměřené na služby v oblasti IT Outsourcingu. Je součástí společné expozice firem zprostředkované Czech ICT Alliancí, která se zaměřuje na propagací služeb českých IT firem v zahraničí.

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy