Centrum Černý Most uvítá jedinečnou hokejovou show ve slávistických barvách

24.02.2006 | , Tipsport
Tiskové zprávy


Obchodní centrum Černý Most v Praze bude v sobotu 25. února hostit unikátní hokejovou roadshow HC Slavia Praha v rámci projektu „Jde se na hokej!“. V odpoledních hodinách se část komplexu nákupního a zábavního centra promění v hokejovou arénu se spoustou zajímavých akcí. Součástí ledové show bude i autogramiáda vybraných hráčů extraligového teamu Slávie.

„V sobotu 25. února od pravého poledne do 20 hodin budou mít návštěvníci OC Černý Most možnost soutěžit o desítky zajímavých cen od partnerů projektu - Budějovického Budvaru, České pojišťovny, Internet Expresu od Českého Telecomu a sázkové kanceláře Tipsport,“ popisuje průběh zábavního odpoledne Jana Obermajerová, ředitelka agentury BPA sport marketing, která projekt spolupořádá. „Návštěvníci si budou moci například vyzkoušet moderování hokejového utkání, bojovat o "volňásky" na domácí hokejový zápas HC Slavia Praha či shlédnout exhibiční vystoupení profesionálních roztleskávaček,“ dodává Obermajerová.


Vrcholem roadshow bude autogramiáda hráčů HC Slavia Praha. A od koho mohou fanoušci vytoužený podpis získat? Například od hvězd Beránka, Dudy, Bednáře, Supa či Nováka a Tomice.


Roadshow projektu „Jde se na hokej!“ je jedním ze čtyř pilířů celého projektu, který má za úkol spolu s volbou Sympaťáka, Charitou a Fly Teamy podpořit návštěvnost hokejových utkání. „Prioritou celého projektu je především charitativní sbírka, kdy za každého příchozího návštěvníka extraligového stadiónu poputuje jedna koruna od partnerů na konto konkrétního dětského domova v daném městě,“ doplňuje Obermajerová. Každému fanouškovi Slavie se tak naskýtá možnost podpořit Dětský domov v Dolních Počernicích. Záleží tedy jen na fanoušcích HC Slavia Praha, jak velká podpora se dostane právě tomuto domovu.


Více informací o projektu a fotografie z již proběhlých roadshow mohou fanoušci nalézt na webových stránkách www.hokej.cz.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy