Hypoteční banka garantuje pětileté sazby všem novým klientům

24.02.2006 | , Hypoteční banka
Tiskové zprávy


Jednotnou úrokovou sazbu s pětiletou fixací všem novým klientům bez rozdílu nabízí od 23. února do konce května Hypoteční banka. Garantovaná pětiletá sazba je na úrovni sazeb pro nejbonitnější klienty a u standardní hypotéky do 70 % hodnoty nemovitosti po odečtení běžných bonusů činí 4,19 %. Nabídka platí pro všechny typy hypotečních úvěrů.

„Již nějakou dobu pozorujeme na finančních trzích trend postupného snižování ceny peněz. Díky tomu můžeme klientům nabídnout garantovanou sazbu,“ říká Tomáš Brouček, náměstek generálního ředitele Hypoteční banky pro věci finanční, a dodává: „Hledáme další cesty, jak současný trend na trhu peněz využít ve prospěch klientů. Přesto, že dnes ČNB zachovala současnou výši úrokových sazeb, trend ke snižování ceny peněz zřejmě nadále ještě nějaký čas potrvá. Doufáme, že díky tomu v dohledné době budeme schopni dále zlevnit naše hypotéky.“

Kromě garantované sazby Hypoteční banka nabízí do konce února hypotéku bez poplatku za zpracování úvěru u hypoték s pětiletou fixací sazby. Klienti tak mohou ušetřit až 25 000 korun.
  

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy