HC Slavia bavila i pomáhala

27.02.2006 | , Tipsport
Tiskové zprávy


Pražské obchodní centrum Černý Most se v sobotu 25. února obléklo do slávistických barev. I sem totiž zavítala akce Jde se na hokej!“. V odpoledních hodinách se část komplexu nákupního a zábavního centra proměnila v ledovou arénu a fandilo se hokeji. Součástí ledové show byla jak autogramiáda vybraných hráčů extraligového teamu Slávie tak i návštěva dětského domova.

Hokejovou atmosféru v Praze umocnilo očekávání večerního olympijského zápasu České republiky s Ruskem o bronzovou medaili. S o to větší vervou se návštěvníci roadshow vložili do cvičného moderování hokejového utkání a bojovali o „volňásky“ na domácí hokejový zápas HC Slavia Praha. Nechybělo samozřejmě ani exhibiční vystoupení profesionálních roztleskávaček.

Vrcholem sobotního odpoledne byla autogramiáda hráčů HC Slavia Praha. Vytoužený podpis mohli fanoušci získat od hvězd Beránka, Dudy, Bednáře, Supa či Nováka a Tomice.

Ještě před začátkem roadshow v OC Černý Most předal finalista soutěže Sympaťák Tomáš Vlasák Dětskému domovu v Dolních Počernicích šek na více než 52 tisíc korun. „Prioritou celého projektu je charitativní sbírka, kdy za každého příchozího návštěvníka extraligového stadiónu poputuje jedna koruna od partnerů na konto dětského domova v daném městě,“ informuje o sbírce „Jde se na hokej!“ ředitelka spolupořádající agentury BPA sport marketing Jana Obermajerová.

Dětský domov „rodinkového“ typu v Dolních Počernicích, který s hokejisty spolupracoval poprvé, si akci „Jde se na hokej!“ chválí a už dobře ví, na co peníze poputují. „Z těchto peněz chceme financovat dětské letní tábory. Děti na ně nejezdí všechny společně, ale vybírají si tábory podle jejich individuálních koníčků, zájmů a kroužků, které navštěvují v průběhu školního roku. Jezdí tedy například na různé sportovní tábory, na skautské tábory i na jazykové pobyty,“ říká vychovatelka Alena Slámová. Dodává také, že návštěva Tomáše Vlasáka i zástupců partnerských firem projektu České pojišťovny, Tipsportu, Internet Expresu od Českého Telecomu a Budějovického Budvaru proběhla velice příjemně a přátelsky. „Provedli jsme je po zámečku, ve kterém náš domov sídlí a pak si povídali s dětmi, zejména o letních táborech a o sportu. Musím říct, že spokojenost byla na obou stranách, jak děti, tak Tomáš Vlasák, si to moc pochvalovali,“ uzavírá Alena Slámová

Více informací o projektu a fotografie z již proběhlých roadshow mohou fanoušci nalézt na webových stránkách www.hokej.cz.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy