Přeřaďte na vyšší rychlost

28.02.2006 | , HVB Bank
Tiskové zprávy


HVB Bank nabízí nové úvěrové produkty pro podnikatele a menší firmy s výší úvěrového rámce až 5 milionů korun. 

„Přeřaďte na vyšší rychlost“ tak zní motto aktuální reklamní kampaně HVB Bank, ve které propaguje nabídku nových úvěrových produktů pro podnikatele a menší firmy s obratem do 75 milionů korun ročně.

Co se za touto nabídkou skrývá?
HVB Bank přišla na trh se třemi novými produkty: Business Kontokorentním úvěrem, který slouží k pokrytí krátkodobých neočekávaných finančních výdajů a k financování provozních potřeb, dále s Business Investičním úvěrem vhodným zejména k investičnímu financování, např. při pořizování strojních zařízení, nákupu či rekonstrukci nemovitostí nebo obnově administrativních prostor. Lze jej také využít k refinancování vlastních zdrojů vložených do investice. Posledním produktem je Bankovní záruka.

Co je na nabídce nejzajímavější?
„Především výše nabízeného úvěrového rámce, která je až 5 milionů korun a vedení podnikatelského účtu Business Konto zdarma po dobu jednoho roku,“ sdělila Petra Kopecká, tisková mluvčí HVB Bank.

Úvěrový rámec je v rozmezí 200 tisíc až 5 milionů korun, přičemž při získání jakéhokoliv z nabízených úvěrů, má klient automaticky zajištěno vedení podnikatelského účtu Business Konto zdarma po dobu jednoho roku. HVB Bank nabízí úvěr do 5 pracovních dnů od předložení všech dokumentů a posouzení úvěrové žádosti je zdarma. Pokud využíváte Business Konto, pak máte zdarma i založení úvěrového účtu.

Úroková sazba se stanovuje individuálně na základě posouzení bonity klienta. Splatnost úvěrů se pohybuje v rozmezí od 1 roku do 5 let v závislosti na typu produktu a úvěr je možné získat jak v korunách, tak v eurech.. 
HVB Bank nabízí uvedené úvěrové produkty na všech svých pobočkách. Detailní přehled parametrů jednotlivých produktů naleznete na www.hvb.cz.

Poplatky:
Posouzení úvěru je zdarma.
Založení úvěrového účtu je v rámci Business Konta zdarma, v ostatních případech 3000,- Kč.
Vedení úvěrového účtu
a/ kontokorentní úvěr 0,5 % z nečerpané části úvěru
b/ investiční úvěr 250,- Kč měsíčně

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy