Doprovodný program Stavebních veletrhů míří i na široký okruh odborné veřejnosti

02.03.2006 | , Stavební veletrhy Brno
Tiskové zprávy


Celý průběh Stavebních veletrhů i veletrhu Urbis Invest bude v termínech od 24. do 28. dubna již tradičně obohacen také o kvalitní doprovodný program, zahrnujíc odborné konference a semináře. O pestrosti doprovodných akcí svědčí také bohatý seznam pořadatelských i organizačních subjektů, včetně Ministerstva pro místní rozvoj ČR,Asociace krajů ČR, Svazu měst a obcí, nebo ČD Reality a.s.

„Hned v úvodu veletrhů je pro zájemce o veletrh Urbis Invest připravena konference Operační programy EU. Stejně tak se v prvních dnech s bohatým programem potká veřejnost i u Stavebních veletrhů, kde hned v úvodu IBF proběhne odborná diskuse k tématu Věda, výzkum, jakost ve stavebnictví,“ upřesňuje průběh prvních dnů David Pokorný, manažer PR, který současně dodává: “Stejným způsobem bude odstartován také doprovodný program veletrhů SHK Brno prvním seminářem na téma ´Energie v budovách a jejich certifikace 2006´ nebo v případě veletrhu Elektro konferencí o systémové integraci v budovách i v domácnostech."

Pestrý program nabízí též veletrh IBF, kterému dominují konference, semináře a sympozia organizovaná Ministerstvem pro místní rozvoj ČR, Ministerstvem dopravy ČR, Jihomoravským stavebním společenstvím při Svazu podnikatelů ve stavebnictví v ČR nebo Českou asociací ocelových konstrukcí. Svůj prostor pro organizování odborného kongresu při příležitosti konání IBF mají též fakulty vysokých škol, Muzeum města Brna a Národní technické muzeum v Praze.

Neochuzeni nezůstanou ani návštěvníci veletrhu Urbis Invest, pro které je připraveno značné množství seminářů a fór k aktuálním tématům. „Z tohoto pohledu bude rozhodně zajímavým tématem revitalizace nádraží, fórum investičních příležitostí krajů, regenerací panelových sídlišť a konference k inovacím a technologiím v rozvoji regionů,“ dodává David Pokorný. Zvláštní pozornost určitě vzbudí také Stavební fórum Urbis Invest a v poslední den konání veletrhu také Setkání hejtmanů ČR a SR.

Celý program doprovodných programů stavebních veletrhů a veletrhu Urbis Invest naleznete v příloze.
Informace odpovídá stavu přípravy doprovodných programů k 17.2.2006.
Změna programu vyhrazena.

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy