100% účast na Urbis Investu

02.03.2006 | , Stavební veletrhy Brno
Tiskové zprávy


Za dva měsíce, ve dnech 25. až 29. dubna 2006, bude na veletrhu Urbis Invest, který proběhne společně se Stavebními veletrhy Brno 2006, představeno všech 14 krajů včetně hlavního města Prahy.

Osamostatněný veletrh investic, financí, realit a technologií pro města a obce – Urbis Invest, dosáhne oproti minuloročnímu veletrhu Urbis významného úspěchu v podobě 100% účasti všech krajů České republiky včetně hlavního města Prahy.

„Je to vůbec poprvé, co se s vysokým zájmem na náš veletrh přihlásily opravdu všechny české a moravské kraje. Úspěch je o to intenzivnější, že se tak stalo po vyčlenění veletrhu Urbis z komplexu Stavebních veletrhů,“ upřesňuje David Pokorný, manažer PR a reklamy Stavebních veletrhů Brno a Urbis Invest

Nově vzniklý Urbis Invest proběhne ve stejném termínu jako Stavební veletrhy Brno 2006, jeho osamostatněním však budou splněny maximální a specifické požadavky vystavovatelů v tomto segmentu. Veletrh doplní ryze stavební obory o pohled investorů, finančních poradců, developerů, realitních makléřů, finančních institucí a státní správy i samosprávy na problematiku staveb, finančních investic, využití strukturálních fondů a investic do oblastí spojených s výstavbou a správou nemovitostí. Jelikož jsou obě tato témata více než příbuzná, byl zachován stejný termín obou veletrhů – Urbis Investu i Stavebních veletrhů Brno.

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy