Europark Štěrboholy uvítá jedinečnou hokejovou show v barvách HC Sparta Praha

02.03.2006 | , Tipsport
Tiskové zprávy


Nákupní centrum Europark Štěrboholy v Praze bude v sobotu 4. března hostit unikátní hokejovou roadshow HC Slavia Praha v rámci projektu „Jde se na hokej!“. V odpoledních hodinách se část komplexu nákupního a zábavního centra promění v hokejovou arénu se spoustou zajímavých akcí. Součástí ledové show bude i autogramiáda vybraných hráčů hokejového týmu Sparty.

„V sobotu 4. března od 14 do 20 hodin budou mít návštěvníci Europarku Štěrboholy možnost soutěžit o desítky zajímavých cen od partnerů projektu - Budějovického Budvaru, České pojišťovny, Internet Expresu od Českého Telecomu a sázkové kanceláře Tipsport,“ popisuje průběh zábavního odpoledne Jana Obermajerová, ředitelka agentury BPA sport marketing, která projekt spolupořádá. „Návštěvníci si budou moci například vyzkoušet moderování hokejového utkání, bojovat o "volňásky" na domácí hokejový zápas HC Sparta Praha či shlédnout exhibiční vystoupení profesionálních roztleskávaček,“ dodává Obermajerová.


Vrcholem roadshow bude autogramiáda holešovických hráčů. Od koho mohou fanoušci vytoužený podpis získat je zatím tajemstvím, které bude odhaleno v sobotu ve 14 hodin.


Roadshow projektu „Jde se na hokej!“ je jedním ze čtyř pilířů celého projektu, který má za úkol spolu s volbou Sympaťáka, Charitou a Fly Teamy podpořit návštěvnost hokejových utkání. „Prioritou celého projektu je především charitativní sbírka, kdy za každého příchozího návštěvníka extraligového stadiónu poputuje jedna koruna od partnerů na konto konkrétního dětského domova v daném městě,“ doplňuje Obermajerová. Každému fanouškovi Sparty se tak naskýtá možnost podpořit Dětskou onkologii a hematologii v motolské nemocnici. Záleží tedy jen na fanoušcích HC Sparta Praha, jak velká podpora se dostane právě tomuto oddělení.


Více informací o projektu a fotografie z již proběhlých roadshow mohou fanoušci nalézt na webových stránkách jsnh.hokej.cz.

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy