Bleskový úvěr od Volksbank do 24 hodin

04.10.2006 | , Sberbank CZ
Tiskové zprávy


Volksbank CZ připravila pro své klienty nový typ spotřebitelského úvěru, jehož hlavní výhodou je 24 hodinový schvalovací proces.

Volksbank CZ svým klientům zaručuje, že žádost o tzv. „Bleskový úvěr“ bude vyřízena do 24 hodin od dodání podkladů. V případě kladného vyřízení poputují peníze na klientův účet ještě týž kalendářní den. Speciální nabídka Bleskového úvěru je platná do 24. listopadu 2006.


 „Nabídka Bleskového úvěru je příkladem toho, jak rychle naše banka reaguje na podněty ze strany svých klientů. Z nedávno uveřejněné bankovní ankety totiž vyplynulo, že zkrácení doby vyřizování úvěru na alespoň 48 hodin je přáním velkého počtu klientů,“ uvádí v souvislosti s představením nového produktu Oldřich Kračmer, ředitel marketingu Volksbank CZ. „Bleskový úvěr je teprve začátek na naší cestě dokázat klientům, že se chceme stát tou nejpřátelštější bankou na trhu,“ dodává.

Bleskový úvěr je spotřebitelský úvěr s níže uvedenými parametry:
• výše úvěru 30.000 Kč až 90.000 Kč
• úroková sazba pro tyto výše úvěru je 10 % p.a.
• speciální doba pro vyřízení žádosti 24 hodin (pro úvěry vyšší než 90.000 Kč garance úrokové sazby a zrychleného schválení neplatí)

O Bleskový úvěr může požádat jak stávající, tak potenciální klient Volksbank CZ. Podmínkou vyřízení úvěru není vedení běžného účtu u Volksbank CZ. Formulář žádosti o bleskový úvěr je zároveň volně ke stažení na internetových stránkách www.volksbank.cz.

Ke každému Bleskovému úvěru poskytne Volksbank CZ také slevovou knížku, v níž klient nalezne vouchery na slevu u čtyř obchodních partnerů Volksbank.


Partnery Volksbank pro tuto akci jsou:
• KIKA – renomovaný výrobce nábytku, SLEVA 10 %
• RAAB KARCHER – prodejce stavebních materiálů, SLEVA min. 5 %
• HERVIS – prodej širokého sortimentu sportovních potřeb, SLEVA 10 %
• NWT Computer – dodavatel počítačových sestav i software, SLEVA 7-10%
 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy