Volksbank CZ má v Brně další pobočku

09.10.2006 | , Sberbank CZ
Tiskové zprávy


Volksbank CZ dnes otevřela v Brně další pobočku. V uplynulém měsíci byla zároveň zprovozněna nová pobočka v Praze v Moskevské a na začátku října i pobočka v Revoluční ulici. Během října banka plánuje otevření ještě jednoho obchodního místa v hlavním městě. Záměrem banky je pokračovat v rozšiřování pobočkové sítě po celé České republice.  

Nová pobočka Volksbank CZ je umístěna v Brně v ulici Veveří 6. Jedná se o univerzální obchodní místo s komplexní nabídkou produktů a služeb banky určené zejména pro drobnou klientelu. Pobočka bude vybavena hotovostní pokladnou, bankomatem s dvacetičtyřhodinovým provozem a terminálem pro bezplatný tisk výpisů.

„Zvolená lokalita byla vybrána s ohledem na umístění stávajících poboček – Panská, Palackého, M-Palác a Vaňkovka. Současně bylo naší snahou reflektovat poptávku a požadavky stávajících klientů banky,“ uvádí Petr Nentvich, brněnský regionální ředitel Volksbank CZ.

Interiér pobočky je rozvržen tak, aby všichni klienti měli zajištěnu maximální míru diskrétnosti při jednání se zaměstnanci banky. Otevírací doba bude v pondělí až čtvrtek od 9.00 do 17.00 a v pátek pak do 15.00 hodin. Předpokládané produktové těžiště pobočky lze očekávat v oblasti úvěrových obchodů, zejména pro občany a podnikatele.

„Nová pobočka na Veveří pomůže k dalšímu přiblížení se Volksbank klientům a přinese bankovní služby do části Brna, ve které tyto služby nejsou ještě příliš zastoupeny. Naší ambicí bude plně uspokojit potřeby klientů v co nejširší oblasti bankovních služeb včetně spotřebních a hypotečních úvěrů, podnikatelských úvěrů pro živnostníky a pro malé a střední podniky,“ dodává Petr Nentvich.

Pobočku Brno – Veveří povede Vladimír Pop, který pracuje ve Volksbank již od roku 2003 a dříve působil na pozici Relationship manažera v brněnské pobočce v galerii Vaňkovka.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy