Nárůst počtu smluv povinného ručení na 600 tisíc ještě před sezónou

13.10.2006 | , ČPP
Tiskové zprávy


Česká podnikatelská pojišťovna, a. s., (ČPP) zaznamenala významný úspěch v oblasti pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla, tzv. povinného ručení. Počet uzavřených pojistných smluv přesáhl v těchto týdnech hranici 600 000 ks.

Příliv nových klientů, kteří uzavřeli povinné ručení u ČPP, byl výsledkem změn, k nimž ČPP přistoupila v zájmu dalšího zkvalitňování péče a služeb svým klientům. ČPP přinesla také úpravy sazeb pojistného dle tzv. segmentace, kterými se cenové programy přizpůsobují individuálním podmínkám klientů a výše pojistné částky je stanovována nejen podle objemu válců vozidla, ale též v závislosti na věku řidiče, místa jeho bydliště a stáří vozidla.

Klientovi, který uzavřel 600 000. pojistnou smlouvu, bude předána dárková kolekce ČPP a povinné ručení od ČPP na jeden rok zdarma.

V návaznosti na růst předepsaného pojistného, který ČPP vykázala za první pololetí roku 2006 (5,4 %), a který více než 3krát překonal tempo růstu trhu, se ČPP nadále dynamicky rozvíjí a upevňuje svou pozici na českém pojistném trhu.

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy