Držitelé platebních karet VISA od HVB Bank mají možnost vyhrát Škodu Roomster a spoustu dalších cen

17.10.2006 | , HVB Bank
Tiskové zprávy


Soutěž “Milujte každý nákup” pořádaná Visa Europe Services nabízí klientům HVB Bank, kteří jsou držiteli platebních karet VISA nebo VISA Electron, jedinečnou příležitost vyhrát mnoho zajímavých cen.

Dva nejšťastnější získají automobil značky Škoda Roomster. Stačí jen za své nákupy platit kartou VISA a zaslat odpověď na soutěžní otázku.

Účastníkem soutěže se stává každý, kdo v soutěžním období od 1. října  2006 do 31. prosince 2006 použije svoji platební kartu VISA nebo VISA Electron k platbám za nákupy či služby a doručí svoji odpověď na soutěžní otázku: „Kolik účastníků odpoví během soutěžního období na tuto otázku?“ Odpověď je možné zaslat formou SMS zprávy na číslo 606 999 000 či odeslat z internetových stránek www.soutezvisa.cz. Za každou platbu platební kartou Visa/Visa Electron lze podat pouze jednu odpověď.

„Obliba bezhotovostních transakcí mezi klienty HVB Bank stále stoupá, proto jsme se rozhodli dát našim klientům možnost zúčastnit se této soutěže a vyhrát jednu ze zajímavých cen,“ řekla Petra Kopecká, tisková mluvčí HVB Bank Czech Republic.

Hlavním lákadlem je jistě možnost vyhrát automobil značky Škoda Roomster, který mají možnost získat dva výherci, nebo 10 tisíc korun formou kreditu, což je šance pro 10 výherců. Tyto hlavní výhry získají výherci podle celkového pořadí, v jakém se blíží správné odpovědi ze všech odpovědí zaslaných v  soutěžním období.

Menší výhry jako je jednoroční předplatné časopisu AutoMotor a Sport, Geo nebo Harper’s Bazaar získá 20 účastníků, kteří zašlou své odpovědi jako prví v každém ze třinácti týdnů soutěžního období, počínaje 40tým kalendářním týdnem od 2. října 2006.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy