Zahájení rezidenční výstavby v Praze 10 - Pitkovicích

23.10.2006 | , CENTRAL GROUP
Tiskové zprávy


Společnost CENTRAL GROUP zahájila výstavbu více než miliardového projektu na jižním okraji Prahy v Pitkovicích.

V současné době již probíhají práce zahrnující výstavbu přístupových komunikací, vodovodu, kanalizace a přívodu energií.  Lokality Nové Pitkovice a Panský dvůr nabízejí byty a rodinné domy s pozemky s dokončením do prosince 2007.
Ceny bytů se v Pitkovicích pohybují již od 1,6 miliónu korun, a to včetně parkovacího stání a DPH. Rodinné domy se zde prodávají za ceny od 5,2 miliónu Kč včetně pozemku a DPH. Středem Nových Pitkovic prochází velký centrální park s promenádou a řadou míst pro děti. Bytový areál Panského dvora je oplocen a majitelé bytů mají k dispozici privátní park a místo pro hraní dětí.
Přímo v sousedství bude sportovní centrum se squashem, bowlingem a fitness a také stylová selská restaurace v objektu z 18. století. Nákupní centrum Průhonice – Česlice s velkým aquaparkem ve výstavbě je odsud vzdálené jen zhruba jeden kilometr. Pitkovice mají výborné dopravní spojení do centra Prahy – vozem zhruba 15 minut, autobusem na metro necelou čtvrthodinu.
Všechny stavby společnosti CENTRAL GROUP jsou zděné a použity jsou pouze kvalitní stavební materiály osvědčených dodavatelů. U všech nových bytů a domů je luxusní provedení již v základní ceně. Samozřejmostí jsou například moderní koupelny se širokým výběrem obkladů a dlažeb, plovoucí podlahy, zabezpečovací zařízení, nadstandardní vnitřní dveře s obložkovými zárubněmi, bezpečnostní vstupní dveře a další položky.

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy