Řízení provozu firemních aut může být nyní ještě efektivnější díky novým funkcím služby CCS iMonitor

23.10.2006 | , CCS
Tiskové zprávy


Již tisíce automobilů v České republice využívá portálovou službu CCS iMonitor pro zefektivnění provozu firemních vozidel, kterou CCS Česká společnost pro platební karty a.s. v létě loňského roku rozšířila svou nabídku monitorovacích systémů využívajících satelitní síť GPS.

V současné době navíc spouští nové funkčnosti produktu, které mají za cíl další zvýšení uživatelského komfortu
a nabídky možností nastavení služby dle požadavků zákazníka.

Nejžhavější z aktuálních novinek služby CCS iMonitor jsou informace o poloze vozidla na zavolání. Stačí zatelefonovat na informační linku produktu a zákazník získá přesnou informaci o poslední známé poloze vozidla po celé Evropě, což může usnadnit dohledání vozu například v případě jeho odcizení nebo odtažení. „Mezi další novinky patří mimo jiné hromadné sledování více vozů na jedné mapě, podrobný itinerář ke každé jízdě, uživatelsky nastavitelné alarmy o stavu vozidla nebo definice uživatelských bodů v mapových podkladech,“ říká Petr Beneš, obchodní ředitel CCS České společnosti pro platební karty a.s.

Služba CCS iMonitor představuje dokonalý nástroj pro snížení nákladů na provoz firemních vozidel, který je díky nízkým pořizovacím nákladům vhodný pro každého podnikatele nebo firmu, bez ohledu na počet zaměstnanců či vozidel, které firma vlastní. Ovládání portálového řešení CCS iMonitor je snadné a zákazníka nikterak nezatěžuje starostmi o sběr dat, nenutí jej k instalaci a aktualizaci speciálního softwaru a nepřináší tak žádné výjimečné nároky na vybavení složitou výpočetní technikou. Jeho výjimečnost je především v tom, že umožňuje prostřednictvím internetové stránky www.imonitor.cz přistupovat k informacím o vozidlech kdykoli a odkudkoli.

Součástí služby iMonitor je mobilní jednotka, kterou si zákazník nechá v síti smluvních servisů zabudovat do svého vozidla. Mobilní jednotky umístěné ve vozidlech s vysokou přesností prostřednictvím systému GPS průběžně zaznamenávají polohu vozu kdekoli po celé Evropě. Data o pohybu vozu se automaticky přenášejí do centrálního počítače služby CCS iMonitor, který je zpracuje a připraví pro zákazníka. Klient si může sám jednoduše a kdykoli na internetu zobrazit údaje o poloze vozidla, alarmových stavech nebo historii jízd vozů. Může si rovněž vytisknout knihu jízd nebo si nechat službou zpracovat další údaje o provozu svých vozidel.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy