Zahájení výstavby rodinných domů v Praze 8 - Březiněvsi

31.10.2006 | , CENTRAL GROUP
Tiskové zprávy


Společnost CENTRAL GROUP dokončila budování technické infrastruktury v lokalitě U Bořanovického lesa v Březiněvsi a zahájila stavbu rodinných domů. 

Přes 50 nepodsklepených dvoupodlažních rodinných domů v celkové hodnotě zhruba 270 mil. korun vč. DPH zahrnující pozemek zde pro CENTRAL GROUP postaví firma Makra, s.r.o..  Plánované dokončení prvních domů je v srpnu 2007.
Lokalita U Bořanovického lesa navazuje na starší zástavbu v obci a podle územního plánu bude i nadále ze dvou stran obklopena zelení a zemědělsky využívanou plochou. Ceny domů v Březiněvsi se pohybují od 3,7 miliónu korun, a to včetně pozemku a DPH.  V nabídce je sedm typových domů o dispozicích 4+kk s garáží až 6+1 s dvougaráží.
Všechny stavby společnosti CENTRAL GROUP jsou zděné a použity jsou pouze kvalitní stavební materiály osvědčených dodavatelů. U všech nových bytů a domů je luxusní provedení již v základní ceně. Samozřejmostí jsou například moderní koupelny se širokým výběrem obkladů a dlažeb, plovoucí podlahy, zabezpečovací zařízení, nadstandardní vnitřní dveře s obložkovými zárubněmi, bezpečnostní vstupní dveře a další položky.

 


Klasik_03_pohledA_Sreality.jpg

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy