HOLIDAY KARTA od Volksbank

02.11.2006 | , Sberbank CZ
Tiskové zprávy


V listopadu přichází Volksbank CZ na trh opět s Holiday kartou (Holiday Card), se kterou navazuje na akce z léta a zimy loňského roku. Jde o platební kartu Maestro chip se zvláštním cenovým tarifem pro výběr hotovosti z bankomatů v zahraničí.

Její výhodou je především nízký poplatek – pouhých 29 Kč! – za výběr z kteréhokoli bankomatu v zahraničí (i mimo Volksbank). Tato karta je poskytována zdarma v rámci cenových programů FIT konto, STYL konto, Program EXCLUSIVE a FREE konto. Karta bude vydávána do 30. dubna 2007 s platností 3 roky.

"S Holiday kartou, která má opět atraktivní zimní design, obnovujeme akci Volksbank – výběr hotovosti kdekoliv na světě za 29 Kč. Navíc prvních 500 klientů, kteří si spolu s Holiday kartou založí STYL konto nebo FREE konto, k ní dostane malý dárek v podobě klíčenky na krk s pouzdrem na kartu, kterou mohou využít například při lyžování,“ informuje Oldřich Kračmer, ředitel marketingu Volksbank CZ.

Holiday karta přináší řadu výhod. Především nulový poplatek za vedení a zvýhodněné poplatky pro výběr hotovosti v zahraničí, kde klienti mohou vybírat z bankomatů za jednotnou cenu 29 Kč. Podmínkou pro vydání Holiday karty zdarma je zřízení jednoho z balíčků služeb – FIT konto, STYL konto, Program EXCLUSIVE nebo FREE konto (pro studenty). U STYL konta, Programu EXCLUSIVE a FREE konta klient dostane zdarma v rámci balíčku i cestovní pojištění.

Holiday karta je elektronická mezinárodní karta typu Maestro, která je vybavena modernější a bezpečnější čipovou technologií. Jde o debetní kartu, jež je plně vázána na stav na běžném účtu klienta, přičemž zúčtování transakcí se provádí průběžně. Touto kartou mohou klienti bezpečně platit za vybrané zboží a služby a zároveň vybírat z bankomatů po celém světě za jednotnou cenu. Velmi výhodná je pro lyžaře cestující do Rakouska, protože karta Maestro má v této zemi větší podporu a servis než ostatní platební karty včetně embosovaných.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy