Během dvou měsíců zvyšuje ING Konto už podruhé úrokovou sazbu

07.11.2006 | , ING Global Financial Group
Tiskové zprávy


Nejvýhodněji úročený spořicí účet v České republice ING Konto opět zvyšuje úrokovou sazbu. Ze současných 1,80 % p.a. vzroste od 27. října 2006 úročení na 1,90 % p.a.

„Charakteristikou ING je specializace. Produkty, na které se soustředíme, jsou velmi sofistikované a nám dělá radost je ještě vylepšovat,“ komentuje Dick Okhuijsen, generální ředitel ING ČR/SR. „Proto jsme rádi, že můžeme přinést klientům dobrou zprávu o vyšším zúročení jejich investic.“

ING Konto je depozitní bankovní produkt spořícího charakteru určený fyzickým osobám. Kromě nadprůměrného úročení účet ING Konto charakterizuje možnost okamžitého výběru peněz bez výpovědní lhůty nebo nulové poplatky za zřízení, vedení účtu či realizaci transakcí. ING Konto si může klient zřídit a dále jej ovládat přes telefon nebo přes internet, to znamená bez účasti poradce a nutnosti osobní návštěvy pobočky.
Zájem klientů o tento produkt dokazuje celková výše vkladů, která již přesáhla 9,29 miliardy korun. Počet klientů k 15. 10. 2006 dosáhl 42 686 a průměrný zůstatek byl 217 793 Kč.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy