ČSOB Leasing myslí na své zákazníky

14.11.2006 | , ČSOB Leasing
Tiskové zprávy


Společnost ČSOB Leasing, jednička českého leasingového trhu,  uvedla na trh  výhodné akce pro financování nových a ojetých automobilů.

Zákazníci, kteří do konce roku uzavřou leasing na nový osobní nebo užitkový automobil získávají satelitní navigační přístroj. Pokud se zákazník rozhodne pro financování ojetého automobilu formou úvěru HitKredit, má na výběr mezi třemi špičkovými dárky v hodnotě až 7 000 korun. Obě akce jsou zákazníkům k dispozici v široké síti dealerů nových vozů všech značek a v autobazarech v celé České republice.

ČSOB Leasing přichází s atraktivní akční nabídkou, která má podpořit prodej nových osobních a užitkových vozidel prostřednictvím leasingu. V akci je nabízen výhodný a variabilní finanční leasing s akontací 0 až 60 procent s délkou smlouvy 36 až 84 měsíců a bez omezení výběru pojišťovny. Satelitní navigační přístroj Clarion MAP 360 PLUS obdrží zákazník jako bonus ke smlouvě současně s novým vozem přímo v provozovně dealera.
„Satelitní navigace je moderním a žádaným doplňkem každého nového automobilu. Navigace zvyšuje užitnou hodnotu automobilu, šetří čas i pohonné hmoty na cestách,  poskytuje aktuální informace o dopravní situaci a umožňuje například i možnost prohlížení fotek a poslechu hudby,“ řekl marketingový ředitel ČSOB Leasing Bohdan Suchánek.

Pro financování ojetých vozů ČSOB Leasing nabízí zákazníkům v nové akci spotřebitelský úvěr HitKredit s podílem na kupní ceně 10 až 70 procent, délkou smlouvy 12 až 84 měsíců, bez omezení výběru pojišťovny a nulovým poplatkem za uzavření smlouvy. K úvěru získá zákazník jako bonus vysoce kvalitní dárek podle svého výběru - fotoaparát SONY DSC-W40, mobilní telefon NOKIA 6230i nebo MP3 přehrávač TEAC MP 500.
 „Všechny věcné bonusy, které nabízíme našim zákazníkům k  úvěrové smlouvě, představují špičková řešení. Pro ty, co rádi fotografují máme fotoaparát s rozlišením 6 megapixelů, pro poslech hudby MP3 přehrávač s kapacitou 2 GB a dárek opravdu pro všechny - multimediální mobilní telefon. Z naší nabídky si vybere každý,“ komentoval novou akci Bohdan Suchánek.

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy