Kooperativa získala bronz v anketě ČESKÝCH 100 NEJLEPŠÍCH

28.11.2006 | , Kooperativa
Tiskové zprávy


Bronzovou příčku letos obsadila Kooperativa v prestižní anketě ČESKÝCH 100 NEJLEPŠÍCH, jejiž výsledky byly slavnostně vyhlášeny ve Španělském sále Pražského hradu.

Vítězství obhájila elektrárenská společnost ČEZ, na druhém místě skončila stejně jako loni automobilka Škoda Auto a na třetí příčku se z minulého čtvrtého místa posunula Kooperativa, pojišťovna, a. s.

Cílem hnutí ČESKÝCH 100 NEJLEPŠÍCH je v celonárodním měřítku z co nejširšího spektra ekonomických aktivit nalézt, vybrat, zviditelnit a veřejně, slavnostním způsobem ocenit české (v ČR zaregistrované) firmy, podniky či společnosti, které dosahují vynikajících, mimořádných anebo pozoruhodných výsledků. Nominace vycházejí z osobních znalostí, zážitků či zkušeností respondentů z období posledních dvanácti měsíců, získaných jak při jejich profesionální činnosti, tak i ze soukromých kontaktů s nejrůznějšími hospodářskými subjekty. Základním a jediným měřítkem konečného umístění je četnost nominací udělených jednotlivými respondenty, kterých je přibližně 25.000.

Pořadí Společnost
1. ČEZ a.s.
2. ŠKODA AUTO a.s.
3. KOOPERATIVA, POJIŠŤOVNA, a. s.
4. ČESKÁ SPOŘITELNA a.s.
5. TELEFÓNICA O2 CZECH REPUBLIC a.s.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy