Změna stylu skupiny Business Lease Group

05.12.2006 | , Business Lease
Tiskové zprávy


Business Lease Group je mezinárodním poskytovatelem služeb v oblasti správy vozového parku, s pobočkami v Nizozemsku v Zeistu a Waalwijku. Kromě nizozemského trhu obsluhuje Business Lease také trh ve Střední Evropě s pobočkami v České a Slovenské republice, v Polsku a Maďarsku.

Business Lease Group zaznamenala v uplynulých letech výrazný růst a její společnosti se dostaly do další fáze vývoje. V této další fázi se soustředíme na optimalizaci služeb a partnerství se zákazníky a řidiči.

Kromě potřebných interních změn, které byly provedeny v uplynulých měsících, se mění i zevnějšek jedné z nejvýraznějších firem na leasingovém trhu. V pondělí, 4. prosince bude představen zcela nový firemní styl v České Republice. Nové logo, nový styl a kompletní přepracování našich webových stránek.

„Důležitým tématem v novém firemním stylu je partnerství a expertíza", říká Elias Drakopoulos, generální ředitel Business Lease v České republice. „Náš nový firemní styl je svěží, moderní a průhledný. Jsou v něm vyjádřeny všechny podstatné prvky poskytování služeb Business Lease. Chceme zákazníkům nabídnou pozornost a vysokou úroveň služeb. Business Lease chce být partnerem v podnikání. Proto máme i nové motto: Business Lease: same cars, better care (Business Lease: stejná auta, lepší péče). Auto si můžete vzít koneckonců na leasing všude, jde o pozornost a služby, které nabízíme, o naši péči.“

Business Lease Group je součástí AutoBinck Holding, mezinárodní automobilové skupiny, která se zabývá mimo jiné dovozem značek Hyundai a Mazda do Nizozemska, České a Slovenské republiky, a dovozem značky Mitsubishi do České a Slovenské republiky. Holdingová společnost se angažuje v podnicích na výrobu automobilových součástek a vybavení (včetně společností Brezan a Holland Java), v dealerských podnicích a v nemovitostech. Roční obrat holdingu činí zhruba jednu miliardu eur, při 1.300 zaměstnancích doma i v zahraničí.

Nová tvář Business Lease

Není to v autě,
Business Lease má novou tvář - nové logo a nový styl. Rádi svou tvář ukazujeme. Ovšem vzhled je jenom vzhledem. Změna našeho firemního stylu není jen kosmetickým zákrokem. I obsahově zaznamenáte jinou formu spolupráce.

je to v pozornosti.
Protože auto na leasing si můžete vzít všude. A přitom opravdu nejde jen o auta; ta jsou všude stejná. Pozornost věnovaná Vám a Vašemu autu, vysoká úroveň služeb, být partnery v businessu: to chceme nabízet, to chceme být. Odtud naše nové heslo: Business Lease. Same cars, better care. A slibujeme, že „lepší péči“ také dodržíme.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy