Osobní půjčka Cetelem až na 10 let

13.12.2006 | , Cetelem
Tiskové zprávy


Rostoucí zájem o Osobní půjčky vedl Cetelem k rozhodnutí rozšířit svou nabídkou o půjčky se splatností až 10 let a maximální výši půjčky zvýšit na 1 milion korun. Osobní půjčky Cetelem lidé využívají nejvíce na přestavby a vybavení domácností.

„Většina Osobních půjček Cetelem je poskytována na pořízení nebo přestavbu bydlení a na následné vybavení domácnosti,“ uvedl Jan Pangerl, ředitel úseku Přímého prodeje společnosti Cetelem. „Vzhledem k tomu, že se jedná většinou o velké investice, měli naši klienti zájem o vyšší částky a delší dobu splatnosti,“ vysvětlil Jan Pangerl důvody rozhodnutí společnosti.

Cetelem se rozhodl vyjít svým klientům vstříc a prodloužil maximální splatnost u osobních půjček na pořízení nemovitosti až na 10 let. Nejvyšší možná částka, kterou si klienti mohou prostřednictvím Osobní půjčky Cetelem půjčit, je 1 milion korun. Tato maximální částka se týká půjček na pořízení nemovitosti nebo nového automobilu. Neúčelové Osobní půjčky Cetelem mohou klienti získat až do výše 250 tisíc korun.

Téměř polovinu Osobních půjček poskytl letos Cetelem na přestavby a vybavení domácnosti. Zájem o financování přestaveb a vybavení je nadprůměrný, oproti loňskému roku vzrostl objem úvěrů poskytnutých na tyto účely o více než 70 %. Zatímco o pořízení automobilu na úvěr měli klienti Cetelem největší zájem na jaře a v létě, zájem o půjčky na rekonstrukce a vybavení domácností je vysoký v průběhu celého roku.

O Osobní půjčky mohou klienti zažádat jednoduše a pohodlně po telefonu na zelené lince 800 900 050 nebo na internetu na adrese www.cetelem.cz a požadované doklady zaslat poštou. Poskytnutou půjčku pak Cetelem převede klientovi na jeho bankovní účet. Osobní návštěva pobočky Cetelem tedy není nutná.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy