ČSOB Leasing přináší evropské zdroje

18.12.2006 | , ČSOB Leasing
Tiskové zprávy


ČSOB Leasing uvádí na trh nový produkt EUROleasing 2007, zvýhodněný finanční leasing s podporou Evropské investiční banky (EIB).

Prostřednictvím tohoto produktu mohou zákazníci financovat rychle, jednoduše a výhodně investiční projekty s využitím evropských finančních zdrojů. Zájemcům splňujícím kritéria EIB poskytuje největší česká leasingová společnost ČSOB Leasing evropské finanční zdroje formou zvýhodněného leasingového financování. Nabídka EUROleasingu 2007 je platná do konce července 2008.

Hlavní výhodou produktu EUROleasing 2007 je pomoc českým malým a středním podnikům v realizaci investic v průmyslové sféře i ve službách, které přispívají k energetickým úsporám, podpoře ochrany životního prostředí a rozvoji cestovního ruchu. EUROleasing 2007 je určen firmám s méně než 250 zaměstnanci, jejichž roční obrat nepřevyšuje 40 milionů EUR (1,12 miliardy korun při kurzu 28 Kč/EUR) , případně celková roční bilanční suma nepřekročí 27 milionů EUR (756 milionů korun).

Zájemce o zvýhodněné financování EUROleasing 2007 s podporou EIB předloží investiční projekt v hodnotě minimálně 40 tisíc EUR (1,12 milionu korun) s minimální hodnotou financování 20 tisíc EUR (560 tisíc korun). EUROleasing 2007 mohou využít firmy pro své projekty v oboru strojírenství, polygrafie, zpracování plastů, zpracování dřeva, chemického průmyslu, stavebnictví a služeb včetně logistiky. Podrobnější informace jsou k dispozici na internetových stránkách www.csobleasing.cz/eib a veškeré další dotazy rádi zodpoví pracovníci kterékoliv ze 14 poboček ČSOB Leasing.

ČSOB Leasing v minulosti  úspěšně představil produkty s podporou EIB a této možnosti využilo téměř 400 zákazníků, kterým společnost financovala stroje, zařízení a nákladní vozy v celkové hodnotě více než 1 miliardy korun.

„ČSOB Leasing jako jednička českého leasingového trhu výrazně přispívá nejen ke stabilitě a důvěryhodnosti celého leasingového trhu, ale svými novými produkty i k jeho dalšímu rozvoji,“ řekl generální ředitel ČSOB Leasing Karel Bouček. „Zákazník využitím produktu EUROleasing 2007 dostává výrazně nižší leasingový úrok než ten, který je běžně dostupný při uzavírání leasingové smlouvy. Celkově tak můžete za dobu trvání leasingové smlouvy ušetřit desítky tisíc korun,“ komentoval nabídku EUROleasingu 2007 Karel Bouček.
 

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy