ČSOB a Poštovní spořitelna doporučují klientům využívat CashBack před Vánocemi a mezi svátky

20.12.2006 | , ČSOB
Tiskové zprávy


Drtivá většina bank v období od Vánoc do Silvestra registruje nedostatek hotovosti v některých bankomatech. ČSOB proto doporučuje držitelům karet ČSOB a Poštovní spořitelny, aby pro výběr hotovosti využívali i služby CashBack.

Tradičním problémem, kterému čelí banky napříč trhem v období od Vánoc do Silvestra, je zásobení bankomatů hotovostí. Zejména v centrech měst mohou banky jen obtížně předvídat, jak bankomaty zásobit hotovostí. Těmto problémům mohou ale naši klienti předejít jednoduše výběrem prostřednictvím služby CashBack. Tato služba je navíc zcela zdarma.

Pokud budou klienti nakupovat na Vánoce nebo na Silvestra v supermarketech Albert nebo hypermarketech Hypernova, mohou při placení kartou vybrat až 1500 Kč – a to zcela zdarma. Stačí k tomu málo: nákup v minimální výši 100 Kč a platba za něj kartou ČSOB nebo Poštovní spořitelny.

CashBack představuje na českém trhu unikátní možnost získat hotovost při platbě kartou za nákup. Službu svým klientům nabízejí jen ČSOB a Poštovní spořitelna. Jedná se o jedinou možnost, jak získat hotovost z platební karty zcela zdarma – a to i pro kreditní karty.
 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy