Ve VolksbankShopu se zabydlela Liška

20.12.2006 | , Sberbank CZ
Tiskové zprávy


Volksbank CZ a Českomoravská stavební spořitelna pro své klienty připravily „Dny s Liškou v Kauflandu“.

Probíhat budou v období 18. 12. – 31. 12. 2006. Ve VolksbankShopech budou v těchto dnech stavební spoření s Liškou nabízet finanční poradci ČMSS.

Cílem je seznámit klienty Volksbank CZ s produktem, který by jinak museli vyhledat přímo na pobočkách Českomoravské stavební spořitelny. Klienti tak mohou ještě před koncem roku snadno získat řadu výhod – uložením peněz na účet stavebního spoření své úspory výhodně zhodnotí a k tomu získají od státu k naspořené částce až 3 000 Kč. Takto rozšířená nabídka pomůže usnadnit předvánoční rozhodování a může posloužit i jako vhodný vánoční dárek.  

„Dny v závěru roku jsou obdobím, které pro mnoho lidí znamená odpočinek od práce. Tento čas je dobré využít pro finanční plánování na další rok, pro rozvahu, jak zajistit kvalitní budoucnost sobě i svým potomkům,“ komentuje akci ředitel marketingu Volksbank CZ, a.s. Ing. Petr Žibřid.

Akce ČMSS probíhá nyní po celé republice, Volksbank se k ní přidává i ve svých bankshopech a nabízí tak širší možnost jejího využití pro klienty. Klienti mají nyní navíc možnost zúčastnit se soutěže o 70 zájezdů a jednu cestu kolem světa od CK Čedok! Originální plyšová liška na klíče čeká na všechny soutěžící!

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy